Diyarbakır'daki Polise Silahlı Saldırı

Diyarbakır'daki Polise Silahlı Saldırı
Çınar ilçesinde PKK'lılar tarafından açılan ateş sonucu hayatını kaybeden Osman Çaran'ın cenazesi toprağa verildi

DİYARBAKIR (AA) - Çınar ilçesinde terör örgütü PKK mensupları tarafından açılan ateş sonucu hayatını kaybeden Osman Çaran'ın (51) cenazesi, toprağa verildi.

Gazi Mahallesindeki bir çay ocağı önünde oturan polise gerçekleştirilen silahlı saldırıda hayatını kaybeden Çaran'ın cenazesi, Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki otopsi işleminin ardından getirildiği ilçe mezarlığında defnedildi.

Cenaze törenine aralarında Kaymakam İsmail Şanlı'nın da yer aldığı çok sayıda kişi katıldı.

Diyarbakır'ın Çınar ilçesi Gazi Mahallesi'ndeki bir çay ocağının önünde oturan polis Mehmet Uyar'a dün akşam saatlerinde terör örgütü PKK'lıları taşıdığı belirtilen otomobilden uzun namlulu silahlarla ateş açılmış, saldırıda Uyar'ın yanı sıra çay ocağında oturan Osman Çaran ve İbrahim Turan yaralanmıştı.

Çınar Devlet Hastanesi'ndeki ilk müdahalenin ardından Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edilen Uyar ile Çaran müdahaleye rağmen hayatını kaybetmişti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.