Diyarbakır'daki terör saldırısı

Diyarbakır'daki terör saldırısı
TÜMSİAD Genel Başkanı Doğan:- "Terörü, hedeflerini gerçekleştirmek için araç görenler, dün olduğu gibi bugün de hedeflerine ulaşamayacaklar"

İSTANBUL (AA) - Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Genel Başkanı Yaşar Doğan, Diyarbakır’da polis servis aracını hedef alan hain terör saldırısını şiddetle kınadıklarını belirtti.

Doğan, Diyarbakır'ın merkez Bağlar ilçesinde polis servis aracının geçişi sırasında PKK'lı teröristlerce düzenlenen ve 7 polisin şehit olduğu, 13 polis memuru ile 14 sivilin yaralandığı saldırıya ilişkin yaptığı yazılı açıklamada, terör saldırılarıyla Türkiye'nin kaosa sürüklenmek istendiğinin çok açık olduğunu ifade etti.

Halkın yılmaması, sağduyusunu koruyarak kardeşliğini bozmaya çalışanlara karşı omuz omuza mücadele etmesi gerektiğini aktaran Doğan, şunları kaydetti:

"Terörü hedeflerini gerçekleştirmek için araç görenler, dün olduğu gibi bugün de hedeflerine ulaşamayacaklar. Milletimiz tarih boyunca cesaretiyle korkusuzluğuyla anılmış bir millettir. Bu hain saldırılar bizi doğru bildiğimiz yoldan alıkoyamayacaktır. Bu hain saldırıda, yaşamını yitiren polislerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılara da acil şifalar diliyoruz."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.