Diyarbakır'daki terör saldırısı

Diyarbakır'daki terör saldırısı
Kalkınma Bakanı Yılmaz, Çevre ve Şehircilik Bakanı Sarı ile Kültür ve Turizm Bakanı Ünal, polisleri taşıyan servis aracının geçişi sırasında teröristlerce düzenlenen saldırıda yaralanan polisleri ziyaret etti- Bakanlar, yaralıların durumu hakkında bilgi a

DİYARBAKIR (AA) - Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı ile Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal, Diyarbakır'ın merkez Bağlar ilçesinde, özel harekat polislerini taşıyan servis aracının geçişi sırasında teröristlerce düzenlenen saldırıda yaralanan güvenlik güçlerini ziyaret etti.

Yılmaz, Sarı ve Ünal, dün akşam Merkez Bağlar ilçesi Bağcılar Mahallesi'nde polis servis aracının geçişi sırasında PKK'lı teröristlerce düzenlenen bombalı saldırıda yaralanan ve Diyarbakır Asker Hastanesine kaldırılan yaralıları ziyaret ederek "geçmiş olsun" dileklerini iletti.

Yaralıların durumu hakkında Asker Hastanesi Baştabibi Albay Servet Emeksiz'den bilgi alan üç bakan, daha sonra hastaneden ayrıldı.

Bakanlara, Vali Hüseyin Aksoy, Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, AK Parti Diyarbakır milletvekilleri Galip Ensarioğlu ve Ebubekir Bal ile AK Parti Mardin Milletvekili Orhan Miroğlu da eşlik etti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.