Diyarbakır'daki Trafik Kazası

Diyarbakır'daki Trafik Kazası
Vali Hüseyin Aksoy, dün zırhlı polis aracıyla hafif ticari aracın çarpışması sonucu hayatını kaybeden vatandaşların ailelerine taziye ziyaretinde bulundu

DİYARBAKIR (AA) - Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy, dün meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybedenlerin ailelerini ziyaret etti.

Valilik'ten yapılan açıklamaya göre, Vali Aksoy'un dün Diyarbakır-Lice karayolunun Güçlü Köyü yol ayrımı yakınlarında polisleri taşıyan zırhlı araç ile sivil plakalı bir otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden vatandaşlara taziye ziyaretinde bulundu.

Beraberindeki Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcısı Kamil Erkut Güre ve İl Emniyet Müdürü Tacettin Aslan ile ilk olarak Şaklat köyü taziye evini ziyaret eden Aksoy, daha sonra Liceliler taziye evine geçerek, aynı kazada hayatını kaybedenlerin ailelerine başsağlığı diledi.

Diyarbakır'ın Lice ilçesinde, zırhlı polis aracıyla hafif ticari aracın çarpışması sonucu 5 kişi hayatını kaybetmiş, 5 polis yaralanmıştı.



Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.