Diyarbakırlı çocuklara hediye Kur'an-ı Kerim

Diyarbakırlı çocuklara hediye Kur'an-ı Kerim
TDV, Diyarbakır'ın Çınar ilçesine "Hediyem Kur'an Olsun" projesi kapsamında 160 Kur'an-ı Kerim ulaştırdı- Çınar İlçe Müftüsü Şimşek:- "Çınar'da yaşayan kardeşlerimizin yoğun talebi doğrultusunda Diyanet Vakfı'nın gönderdiği Kur'an-ı Kerim'leri, bu organiz

ANKARA (AA) - Türkiye Diyanet Vakfı (TDV), Diyarbakır'ın Çınar ilçesine "Hediyem Kur'an Olsun" projesi kapsamında 160 Kur'an-ı Kerim ulaştırdı.

TDV'den yapılan açıklamaya göre, Kur'an-ı Kerimler, Çınar İlçe Müftüsü Şemsettin Şimşek'in katılımıyla Ağaçsever Mahalle Camii'nde çocuklara hediye edildi.

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı'na "Hediyem Kur'an Olsun" projesini hayata geçirdikleri için teşekkür eden Şimşek, Kur'an-ı Kerim'lerin büyük bir sevinç kaynağı oluşturduğunu kaydetti.

Müftü Şimşek, şunları kaydetti:

"Çınar ilçesinde yaşayan kardeşlerimizin yoğun talebi doğrultusunda Diyanet Vakfı’nın göndermiş olduğu Kur'an-ı Kerimleri, bu organizasyon kapsamında halkımıza dağıttık. Yaklaşık 160 adet Kur'an-ı Kerim'i her eve bir adet olacak şekilde hediyeleri ulaştırdık. Bizleri zor zamanda hatırladınız, bu hediyeler çok anlamlı ve çok manidardır. Kampanyaya katkıda bulunan herkese teşekkür ederiz."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.