Doğal ürün arayanların adresi Merin

Doğal ürün arayanların adresi Merin
Resul Koyuncu tarafından 2013 yılında Konyalılarla buluşturulan Merin Yöresel Lezzetler vatandaşlar tarafından büyük ilgi görüyor.

Merin Yöresel Lezzetler Firma Sahibi Resul Koyuncu, “İşletmemizi 2013 yılında kurduk. Burası doğal ve yöresel ürünler üzerine kurulmuş bir mağaza. İşletmenin asıl amacı Türkiye’nin her yerinde hangi ürün daha doğal daha yöresel ise onu bulup, müşteriye sunmak. Sadece Konyalı vatandaşlarımıza hizmet vermiyoruz, Konya dışındaki vatandaşlarımıza da kargo yoluyla hizmet veriyoruz. Mağazamızdaki ürünleri Gaziantep, Hatay, Elazığ, Erzincan, Aydın ve diğer yörelerden temin ediyoruz. Konyalıların Gaziantep’in salça ve kurutmalarına başta olmak üzere, mağazamızdaki tüm ürünlere yoğun bir ilgisi var” şeklinde konuştu.

HEDEFİMİZ ŞUBELEŞMEK

Merin Yöresel Lezzetler markasını Konya firması olarak tüm illerde tanıtmak amacında olduklarını belirten Koyuncu, “Firmamız bünyesine eklediğimiz üretim tesisi ile ürünleri en doğal haliyle üretmek ve işlemek kaydı ile hijyenden ve kaliteden ödün vermeden vatandaşlarımızı hizmetine sunuyoruz. Hedeflerimiz içerisinde bir Konya markası olan Merin’i Konya içinde ve dışında şubeler kurmak var” ifadelerini kullandı. (Muhammed Esad Çağla)

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.