Doğrular, basın mensuplarını unutmadı

Doğrular, basın mensuplarını unutmadı
Doğrular Ev Ürünleri A.Ş, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Doğrular Ev Ürünleri A.Ş, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle basın mensuplarıyla bir araya geldi. Doğrular Ev Ürünleri A.Ş. Yönetim Kurulu Üyeleri Fatih Doğru ve Hasan Özkan üretim departmanlarını gezdirerek fabrikaları hakkında bilgiler verdiler.

dsc-0386.jpg

Doğrular Ev Ürünleri A.Ş, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle basın mensuplarıyla bir araya geldi. Doğrular Ev Ürünleri A.Ş. ev sahipliğinde gerçekleşen programa Doğrular Ev Ürünleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Doğru, Yönetim Kurulu Üyeleri Fahrettin Doğru ve Bilal Doğru, İcra Kurulu Üyeleri Hüseyin Özkan, Hasan Özkan, Abdullah Doğru ve Muhammet Doğru, Reklam Departmanı Sorumlusu Bekir Özer katıldı.

GÜÇLÜ, NİTELİKLİ VE YOL GÖSTERİCİ

Konya’nın güçlü, nitelikli ve yol gösterici bir basın camiasına sahip olduğunu ifade eden Hasan Özkan, özverili, meslek değerlerine ve etiğine uygun çalışmalar gerçekleştiren tüm basın mensuplarına da emeklerinden dolayı ayrı ayrı teşekkür etti. Özkan böyle özel bir günün vesilesiyle de basın mensupları ile bir araya gelmekten ve misafir etmekten mutluluk duyduklarını vurguladı.

FABRİKAYI GEZDİRDİLER

Doğrular Ev Ürünleri A.Ş. Üretim Müdürü Fatih Doğru, basın mensuplarına fabrikayı gezdirerek, üretimler, ürünler ve çalışma prensipleri hakkında bilgiler aktardı. Konya fabrikası tanıtımının yanı sıra Rusya fabrikası ve İstanbul Lojistik Merkezi yapılanmalarından da bilgi veren Hasan Özkan ise, ürün grupları, teknolojik gelişimleri, Ar-Ge çalışmaları, üretim kapasitesi, dünya pazarındaki konumları ve hedefleri hakkında da bilgi paylaşımında bulundu ve soruları cevapladı.

dsc-0363.jpg

dsc-0369.jpg

dogrular-7.jpg

dogrular-12.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.