Doha Büyükelçiliği'nden Cumhuriyet Bayramı Resepsiyonu

Doha Büyükelçiliği'nden Cumhuriyet Bayramı Resepsiyonu
Türkiye'nin Doha Büyükelçiliği, Cumhuriyet'in kuruluşunun 94'üncü yıl dönümü münasebetiyle resepsiyon düzenledi

Türkiye'nin Doha Büyükelçiliği, Cumhuriyet'in kuruluşunun 94'üncü yıl dönümü nedeniyle resepsiyon verdi.

Büyükelçi Fikret Özer, başkent Doha'daki büyükelçilik binasında düzenlenen resepsiyonda, hükümeti ve Türk halkını tebrik ederek, vatan için canlarını veren şehitlere şükranlarını iletti.

Büyükelçi Özer, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluş yıl dönümünün önemini vurgulayarak, ülkesi uğruna canlarını feda eden şehitlere şükranlarımızı iletiyoruz." şeklindeki mesajını da okudu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın mesajında, meşruiyet ve demokrasiyi savunmak için 15 Temmuz 2016'da FETÖ'nün başarısız hain darbe girişimi karşısında Türk halkının gösterdiği direnişten övgüyle söz ettiği cümleleri de okuyan Fikret Özer, ayrıca Katar ile Türkiye arasındaki ilişkilerin derinliğine ve bu ilişkinin bölgeye sunduğu ideal örneğe de işaret etti.

Resepsiyona, Katar Enerji ve Sanayi Bakanı Muhammed bin Salih es-Sade, Vakıflar ve Din İşlerinden Sorumlu Bakan Gays bin Mübarek el-Kuvari, Bakanlar Kurulu Başkan Yardımcısı ve Kabine İşlerinden Sorumlu Devlet Bakanı Ahmed bin Abdullah bin Zeyd Al Mahmud, Dışişlerinden Sorumlu Devlet Bakanı Sultan el-Merihı'nin yanı sıra bazı ülkelerin büyükelçileri katıldı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.