Dolandırıcılık skandalı pes dedirtti! Milletvekilini bile dolandırmış

Dolandırıcılık skandalı pes dedirtti! Milletvekilini bile dolandırmış
Kocaeli'de aralarında milletvekilinin de bulunduğu çok sayıda kişinin kimlik bilgilerini ele geçirerek, adlarına kredi kartı çıkaran ve alışveriş yapan zanlı yakalandı.

Kocaeli'de içlerinde milletvekilinin de olduğu çok sayıda kişinin kimlik bilgilerini ele geçirerek, adlarına kredi kartı çıkaran ve alışveriş yapan zanlı yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, içlerinde milletvekilinin de olduğu çok sayıda kişinin kimlik bilgilerinin yasadışı yollarla elde edilerek, isimlerine kredi kartına çıkarılması ve kartlar aracılığıyla akaryakıt istasyonu, market ve kuyumcu gibi işletmelerden harcama yapılmasına ilişkin inceleme başlattı. Yapılan incelemelerde şüphelinin F.A. olduğu tespit edildi. F.A. Dilovası'nda yakalandı. Gözaltına alınan şüpheli, emniyette tamamlanan işlemlerinin sonrasında adliyeye sevk edildi.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.