Dolmabahçe'deki Silahlı Saldırı Girişimi

Dolmabahçe'deki Silahlı Saldırı Girişimi
Dolmabahçe Sarayı'nda görevli emniyet personelinin bulunduğu nöbet kulübesine yönelik uzun namlulu silah ve el bombasıyla saldırıda bulunan Fırat Ö. sağlık kontrolünden geçirildi

İSTANBUL (AA) - Dolmabahçe Sarayı'nda görevli emniyet personelinin bulunduğu nöbet kulübesine yönelik uzun namlulu silah ve el bombasıyla saldırıda bulunan Fırat Ö. sağlık kontrolünden geçirildi.

Saldırının ardından etkisiz hale getirilerek gözaltına alınan Fırat Ö, Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirildi.

Burada sağlık kontrolleri yapılan şahıs, Vatan Caddesi'ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü yerleşkesine götürüldü.

Bu arada saldırı girişiminde kullanılan el bombalarının incelendiği, uzun namlulu silah ve tabancanın üzerinde başka parmak izi olup olmadığı ve başka bir olayda kullanılıp kullanılmadığına ilişkin araştırmalar için kriminal laboratuvara gönderildiği öğrenildi. 

Dolmabahçe Sarayı'nda görevli emniyet personelinin bulunduğu nöbet kulübesine yönelik saat 15.00 sıralarında uzun namlulu silah ve el bombası ile saldırı düzenlenmiş, el bombası infilak etmezken eylemi gerçekleştiren kişi yakalanmıştı.

Şahsın üzerinde uzun namlulu silah ve tabanca ele geçirilmiş, saldırıda kullanılan 2 el bombası kulübe içinde ve civarında bulunmuş, bomba imha ve inceleme uzmanları tarafından etkisiz hale getirilmişti.

 

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.