Dominik Cumhuriyeti'nin "1 numaralı suçlusu" İspanya'da yakalandı

Dominik Cumhuriyeti'nin "1 numaralı suçlusu" İspanya'da yakalandı
MADRİD (AA) - Dominik Cumhuriyeti'nde en çok aranan suçlular listesinde ilk sırada bulunan Jesus Pascual Cabrera Ruiz'in İspanya'nın kuzeyindeki Logrono kentinde...

MADRİD (AA) - Dominik Cumhuriyeti'nde en çok aranan suçlular listesinde ilk sırada bulunan Jesus Pascual Cabrera Ruiz'in İspanya'nın kuzeyindeki Logrono kentinde yakalandığını duyuruldu.

İspanya Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada, Ruiz'in Logrono'daki bir otel odasında yakalandığı bildirildi. Operasyonun dün öğleden sonra yapıldığı ve Ruiz'in üstünden Kosta Rikalı sahte bir pasaportun çıktığı belirtildi.

Uyuşturucu kaçakçılığı ve para aklama suçlarından hakkında uluslararası arama ve tutuklama emri olduğu kaydedilen Ruiz'in İspanyol polisine verdiği ilk ifadede, 2 yıl önce ülkesinden kaçtığını söylediği ifade edildi.

Verilen bilgilerde ayrıca Dominik Cumhuriyeti hükümetinin, Ruiz'in iadesi için İspanyol makamlarına hemen resmi başvuruda bulunduğu açıklandı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.