Domotex Turkey Halı Fuarı'nın Ardından

Domotex Turkey Halı Fuarı'nın Ardından
Fuarda, 4 günde 9 bin 124 ziyaretçi ağırlandı

GAZİANTEP (AA) - Bu yıl 10'uncu kez kapılarını açan Domotex Turkey Halı Fuarı'nı 4 günde 9 bini aşkın kişinin ziyaret ettiği belirtildi.

Gaziantep Ticaret Odası (GTO), Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri (GAİB) ve Gaziantep Halıcılar Odası’nın (GHO) işbirliğiyle, 22-25 Mayıs'ta gerçekleştirilen fuar, 4 gün boyunca bini yabancı olmak üzere 9 bin 124 ziyaretçiyi ağırladı.

Yaklaşık 21 bin 500 metrekare alanda 203 firmanın yer aldığı fuarda 10 ülkeden 36 uluslararası katılımcıyla, şimdiye kadarki en fazla katılımcı firma ve ziyaretçi sayısına ulaşıldı.

GTO Yönetim Kurulu Başkanı Beyhan Hıdıroğlu, fuarla ilgili yaptığı değerlendirmede, “Dünya makine halısı sektöründe Gaziantep markasını bir kez daha tescillemiş olduk. Başarılı bir organizasyon gerçekleştirmiş olmanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz." ifadelerini kullandı.

Fuarın Gaziantep’in sadece halı sektörüne, sanayisine destek vermediğini, turizmi için de önemli olduğuna değinen Hıdıroğlu, “Domotex Turkey bir yandan firmalarımızı küresel alıcılarla aynı platformda buluştururken bir yandan da 'Gaziantep’e Gitme Zamanı' kampanyasını destekleyen bir organizasyon oldu. Fuar sayesinde Gaziantep’e hayatın normal seyrinde devam ettiğini tüm dünyaya gösterdik." değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.