Domuzlar karayolunu istila etti!

Domuzlar karayolunu istila etti!
Konya'nın Hüyük ilçesinde, karayolundan geçen bir yaban domuzu sürüsü, yolda seyir halinde olan bir sürücü tarafından görüntülendi.

Otomobiliyle Hüyük-Yenidoğan karayolu üzerinde seyir halinde olan sürücü Cüneyt Ülvan, Selki Mahallesi girişine geldiğinde çok sayıda yaban domuzunu sürü halinde karayolu üzerinden geçerken gördü.

Aracını durdurarak yaban domuzlarının karayolundan geçişini bekleyen ve cep telefonundan görüntülemeye çalışan Ülvan, gazetecilere yaptığı açıklamada, bölgeden geçen tüm sürücüleri yaban domuzlarına karşı dikkatli olması konusunda uyardı.

Ülvan, "Küme halindeydiler, biz aracı durdurunca karayolundan karşıya hızla geçerek dağ istikametine doğru uzaklaştılar.Böyle bir manzara ile bu kadar çok sayıda yaban domuzuyla ilk kez karşılaşıyorum.Fotoğraflarını çekince sosyal medya hesabımda paylaşarak, sürücülerin bölgedeki domuzlara karşı herhangi bir kaza yaşamaması için daha dikkatli olması için uyarıda bulundum" dedi.

aa_picture_20160103_7206366_high.jpg

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.