Dönüm maçı

Dönüm maçı
Konyaspor, Süper Lig’in 9. haftasında Kayserispor’un konuğu olacak. Ligde yaşadığı puan kayıpları neticesinde gün be gün küme hattına yaklaşan yeşil-beyazlılar, rakibine mağlup olması halinde rakiplerinin maçlarına göre haftayı küme hattında kapatacak

Atiker Konyaspor, Süper Lig’in 9. haftasında sezonun en zorlu maçlarından birisine çıkacak. Ligde yaşadığı peş peşe puan kayıpları ile küme hattına çok yaklaşan yeşil-beyazlılar, Kayseri deplasmanında çıkış arayacak. Konyaspor rakibi karşısında alacağı olası mağlubiyette rakiplerinin de maçlarına göre haftayı küme hattında kapatacak. Konyaspor’un Kayserispor sınavı, yarın saat 16.30’da Kayseri Kadir Has Stadyumu’nda başlayacak.

DÜDÜK PALABIYIK’TA

Türkiye Futbol Federasyonu’na bağlı Merkez Hakem Kurulu, Kayserispor ile Konyaspor arasında oynanacak maçta Ankara bölgesi hakemlerinden Ali Palabıyık’ın görev yapacağını açıkladı. Palabıyık’ın yardımcıları Kemal Yılmaz ve Cevdet Kömürcüoğlu olarak belirlendi. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Arda Kardeşler oldu.

KONYASPOR’DA 2 EKSİK

Sezonun en zorlu maçlarından birisine çıkacak Konyaspor, Kayseri deplasmanına 2 eksikle gidiyor. Yeşil-beyazlılarda ilk yarıyı kapatan Abdou Razack Traore ve Amir Hadziahmedovic, sakatlıkları nedeniyle bu karşılaşmada forma giyemeyecek.

KÜME HATTINDAN UZAKLAŞMAK İSTİYOR

Gerek UEFA Avrupa Ligi gerekse Süper Lig’de kötü günler geçiren Konyaspor, yarın oynanacak Kayserispor maçına kazanmak için çıkacak. Yeşil-beyazlılar rakibi karşısında galip gerek yeniden çıkışa geçmenin hesaplarını yapıyor.

(Haber: Hasan Yıldırım)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.