Dönüşü muhteşem

Dönüşü muhteşem
Atiker Konyaspor, lige verilen araları en iyi değerlendiren takımlardan biri. Yeşil-beyazlılar, Aykut Kocaman ile birlikte tüm milli maç dönüşlerini yeniden dirilişe çeviriyor

Milli maçlar nedeniyle lige verilen aranın ardından hafta sonu lig heyecanı yeniden başlıyor. Yoğun bir gündem yaşayan Atiker Konyaspor için milli ara ilaç gibi gelirken, yeşil-beyazlılar milli araları iyi değerlendiren bir takım görüntüsünde. Aykut Kocaman ile 2,5 sezonu geride bırakan yeşil-beyazlı ekip, bu sürede 8 milli maç arası yaşadı. Yeşil-beyazlılar, Kocaman yönetiminde milli araları en iyi şekilde geçiren kulüpler arasında yer aldı. Milli maçların ardından oynanan 8 süper lig maçının 7’sini kazanan Atiker Konyaspor, sadece 1 beraberlik elde etti. Temsilcimiz, milli aradan sonra oynadığı hiçbir maçı kaybetmeyerek önemli bir istatistiğe imza attı.

BOŞ YOK

Yeşil-beyazlı ekip, Aykut Kocaman’ın geldiği 2015 yılında ilk milli arasını mart ayında verdi. Bu arayı oldukça iyi geçiren Konyaspor, milli arayı Trabzonspor maçıyla açtı. Karşılaşmayı 1-0 kazanan temsilcimiz, Kocaman ile beraber yükselmeye başladı. Yeşil-beyazlı ekip, ardından milli maç dönüşleri sırasıyla Osmanlıspor’u 1-2, Gaziantepspor’u 2-1, Eskişehirspor’u 3-2, Gençlerbirliği’ni 1-0, Antalyaspor’u 3-1 ve Gaziantepspor’u 0-3 yenmeyi başardı. Anadolu Kartalı, bu sezon milli arada tek puan kaybını ise deplasmanda 1-1 berabere kaldığı Başakşehir maçında yaşadı.

SIRADAKİ HEDEF BURSA

Lige verilen milli araları en iyi şekilde değerlendiren Aykut Kocaman’ın öğrencileri, yine bu haftaya galibiyetle başlayarak yakaladığı istatistiği sürdürmek istiyor. Yapılan idmanlarda eksikliklerini gideren yeşil-beyazlı ekip, tam anlamıyla Bursaspor maçına hazır olmak istiyor. Temsilcimiz Bursaspor maçını da kazanarak, milli maç arasından sonra galibiyetle yoluna devam etme amacında. (Seda Erciş)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.