Dönüyorlar

Dönüyorlar
Yeni sezon hazırlıkları kapsamında ilk günden bu yana çalışmalarını iki etap olmak üzere yurtdışında gerçekleştiren Atiker Konyaspor, dün itibariyle kamp dönemini tamamladı.

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında ilk günden bu yana çalışmalarını iki etap olmak üzere yurtdışında gerçekleştiren Atiker Konyaspor, dün itibariyle kamp dönemini tamamladı. Temsilcimiz yaklaşık bir aylık çalışma süresinin ardından bugün yurda dönüş yapacak

Atiker Konyaspor, yeni sezon hazırlıkları çerçevesinde yurtdışında gerçekleştirdiği kampları tamamladı. Sezon açılışını 9 Temmuz’da yaparak doğrudan yurtdışına çıkan yeşil-beyazlı ekip, ilk etabını Avusturya’da gerçekleştirdi. 10 günlük çalışmanın ardından yurtdışı hazırlık döneminin ikinci etap çalışmaları için Hollanda’ya geçen Konyaspor, taktik ve maç ağırlıklı bir program dâhilinde çalıştı. Kamp süresince dört hazırlık maçı oynayan yeşil-beyazlılar, zorlu lig öncesi kendini test etme imkânı buldu. Yurtdışı hazırlık kamplarını tamamlayan temsilcimiz, bugün Konya’ya hareket edecek.

VERİMLİ KAMP DÖNEMİ

Yeşil-beyazlılar, 11 günlük Hollanda kampını dün Iraklis Thessaloniki ile oynadığı hazırlık maçıyla tamamladı. Önceki gün sahadaki son çalışmasını gerçekleştiren Konyaspor, Aykut Kocaman ve yardımcıları yönetiminde şut ve gol üzerine çalışmalar yaptı. Oldukça verimli geçen son çalışmanın ardından Yunan ekibiyle özel maçta karşılaşan temsilcimiz, böylelikle Hollanda kampını da tamamlamış oldu. 

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.