Doping testinde tümör çıktı

Doping testinde tümör çıktı
Bundesliga takımlarından Eintracht Frankfurt'un kaptanı Russ'tan, doping testi için alınan numunede tümör tespit edildi

Almanya 1. Futbol Ligi'nde (Bundesliga) küme düşmeme mücadelesi veren Eintracht Frankfurt'ta, geçen ay doping testi için numune veren kaptan Marco Russ'un vücudunda tümör saptandı.

Eintracht Frankfurt'un internet sitesinden yapılan açıklamada, Almanya Futbol Federasyonu Anti Doping Komisyonu tarafından 30 Nisan'da Marco Russ'tan alınan numunede, yüksek oranda HCG hormonu tespit edildiği bildirildi.

Açıklamada, dahiliye uzmanı ve ürolog tarafından futbolcunun kan ve idrar örneğinin incelendiği ve yapılan tetkiklerde Russ'ta tümöre rastlandığı kaydedildi.

Alman basınında yer alan haberlerde ise futbolcunun en kısa zamanda ameliyat edilerek tümörün çıkarılması gerektiği vurgulandı.

Marco Russ ise tüm bu yaşananların ardından, küme düşmeme mücadelesi veren Eintracht Frankfurt'un bugün Nürnberg ile oynayacağı play-out maçında forma giymek istediğini teknik direktör Nico Kovac'a iletti.

Bu arada HCG testi, erkeklerde testis kanserinin tespiti ve hastalığın tedavi sürecinde yapılıyor.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.