Uğur Özteke

Uğur Özteke

“DSİ SU İŞLERİ, BIRAK BU İŞLERİ”….

“DSİ SU İŞLERİ, BIRAK BU İŞLERİ”….

Her yeni bir güne sağlıklı, mutlu, huzurlu ve özgür bir şekilde dostlarımızla sevenlerimizle birbirimize inandığımız insanlarla başlamanın huzuru içerisinde şükrediyoruz. En kötü günümüz böyle olsun inşallah diyoruz. Ve şuna da inanıyoruz ki yarın çok daha iyi olacak.

Önümüzdeki notlara bakıp küçük küçük hepsine değinmeye çalışalım.

SAYIN BAŞKAN ÜNVER’E TEŞEKÜRLER

Dün malum vergisi yatırmak için sıraya giren ve sıramatikten numara alan vatandaşlara verilen numaralardaki saat farkını yazmıştık. Sabah bizi arayan Vergi Dairesi Başkanımız Sayın Musa Kazım ÜNVER Bey bu işlemin saat farkı ayarlamasından kaynaklandığını ve durumun düzeltildiğini söylüyordu. Musa Kazım Bey bu şehrin yetiştirdiği gerçekten kendisini de yetiştirmiş alanında Türkiye çapında örnek ve başarılı bir bürokratımız. Hassasiyetlerinden dolayı okurlarımız adına kendilerine teşekkür ederiz.

OSMAN SEÇKİN BEY’İN VE ALPEREN İL VAKFI’NIN DUYARLILIĞI

Pazartesi günü köşe yazımızda merhum Muhsin Başkan için yani vefat yıldönümünde Konya’da herhangi bir program ya da açıklama yapılmamasından duyduğumuz üzüntüyü dile getirmiştik. Allah razı olsun BBP il teşkilatı, Alperen Vakfı konuya direkt ilgi gösterdiler. Bu arada Muhsin Başkan sevdalısı 50’ye yakın isimden de telefon ya da mesaj aldık.

İl Başkanı Osman Seçkin abimiz teşekkür ederek bu hafta sonu yapılacak program ile ilgili bilgi verdikten sonra “İnşallah sağ olursak seneye sizin dikkat çektiğiniz konuda bir program yapacağız, hem de birlikte” dedi.

İnşallah Osman inşallah…

Vakıf Başkanı hukukçu okurumuz aradı. Biraz sitem etti yazımıza ama sonunda kendisi ile anlaştık.

Bu arada Alperen İl Vakfı bizi bilgilendirdi. Şöyle diyorlardı;

“Uğur Bey Konya Alperen Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı olarak 25 Mart Cumartesi günü 5 otobüs ile Ankara’daki anma programına katıldık. Konya’da 1 Nisan Cumartesi günü Ticaret Odası konferans salonunda Muhsin Yazıcıoğlu’nu anma ve şiir yarışmasının ödül törenini gerçekleştireceğiz. Anma programımıza Prof. Dr. Orhan Aslan ve BBP Genel Sekreteri Üzeyir Tunç bey de katılacak. İlgi ve alakanıza çok teşekkür ederiz. Saygılarımızla.”…

…………….

Biz de vakfın duyarlı, nazik ve kibar yöneticilerine tekrar teşekkür ederiz.

VE GELELİM DSİ’YE….

Pazar günü bu şehirde gerçekten çok kritik bir görevi başarı ile üstlenip yerine getiren değerli bir abimiz şu aşağıdaki fotoğrafı bize gönderdi.

foto1-003.jpg

Ve ardından da şöyle yazıyordu;

“Uğur abi bu güzel manzarayı parmaklıklar ardından bize seyrettiren DSİ’ye yazıklar olsun. Türkiye’nin birçok yerini gezdim. Böyle ucube bir manzara görmedim. İstanbul boğazının kenarında ya da Çeşme, Kuşadası’nda veya Marmaris’te böyle bir şey yok”… diyordu.

Konuyu tam olarak anlayamadığım için bu kez abimiz ile telefonla görüştük.

Bizi arayan ve görüntüden büyük üzüntü duyan abimiz öz be öz Beyşehirli idi. Beyşehirlilerin fanatiği de fanatik olur hani ya. Bu abimiz de gerçek bir Beyşehir fanatiği idi.

Neyse abimiz pazar günü o güzelim insanın içini ısıtan güneşin altında anasını babasını yanına almış Beyşehir gölünün o muhteşem görüntüsünü izlemek için gölün kenarına gitmişler. Ama gittikleri bölgede bu parmaklıkları görünce vitesten atmış ve o kızgınlıkla fotoğrafı çekip bizimle paylaşıyordu.

DSİ yetkilileri ile görüşmedik.

Çünkü yerin konumunu, durumunu bilmiyoruz.

Bu işi resmi bir kurum hele hele DSİ gibi bir kurum yaptı ise bir bildiği vardır diye düşünüyoruz ama yine de ortada “Beyşehir gölünün manzarasına yazık olmuş” denecek bir durum var gibi.

Beyşehirlilerin de dediği gibi biz de “bırakıverin, salıverin gitsin” diyoruz.

DSİ’den konu ile ilgili bir aydınlatıcı bilgi gelirse özellikle Beyşehirlileri ve Beyşehir fanatiklerini bilgilendirmek adına memnuniyetle yayınlarız.

 

GÜNÜN OKKALI SÖZÜ

Kimin düşündüğü ile söylediği bir olursa. İşte doğru insan odur

 

NE ZAMAN ADAM OLURUZ?

Sivaslı Ali Kemal Caddesinde hız yapmayı marifet saymadığımız zaman daha iyi ADAM oluruz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Uğur Özteke Arşivi
SON YAZILAR