Dubada uyuyan 2 garson Yunan adalarında aranıyor

Dubada uyuyan 2 garson Yunan adalarında aranıyor
İzmir'in Çeşme ilçesinde geçen hafta uyudukları dubanın denize sürüklenmesi sonucu kaybolan garsonların yakınları hazırlattıkları el ilanlarını Yunan adaları Sakız ve Sisam'da önemli merkezlere astı

İzmir'in Çeşme ilçesinde geçen hafta uyudukları dubanın halatlarının kopup denize sürüklenmesi sonucu kaybolan iki garsonu arama çalışmaları devam ediyor.

Bir haftadır haber alınamayan garsonlar Çınar Gürses ile Serdar Yalçın'ın bulunması için arkadaşları ve yakınları çalışma başlattı.

Gürses ile Yalçın'ın fotoğraflarının bulunduğu Yunanca ve İngilizce afişler ile el ilanları hazırlatan yakınları, bunları Çeşme'nin yanı sıra ilçeye en yakın Yunan adaları Sakız ve Sisam'da önemli merkezlere astı.

-El ilanlarını Yunan adalarındaki balıkçılara dağıttılar


El ilanlarını Yunan adalarındaki balıkçılara da dağıtan yakınları, Gürses ve Yalçın'ı bulana para ödülü vereceklerini kaydederek, fotoğraftaki 32 ve 35 yaşlarındaki Türkleri görenlerin belirtilen telefon numarasını aramalarını istedi.

Yunan güvenlik güçleriyle de bağlantıya geçen yakınları, henüz iki arkadaşa ait herhangi ize ulaşamadı.

Bu arada, bölgeden geçen gemilerde bulunanların da konu hakkında bilgilendirildiği ve duba parçası dahi görmeleri halinde telsiz ihbarlarıyla haber vermeleri istendi.

Aileler, sonuç alana kadar araştırmayı sürdüreceklerini ifade etti.

Çeşme'nin Alaçatı beldesinde garsonluk yaptıkları işletmedeki mesilerinin ardından sahilde kıyıya bağlı dubalardan birinde uyuyakalan iki garson, 8 Temmuz'da sabaha karşı şiddetini artıran rüzgarın etkisiyle halatları kopan dubayla açığa sürüklenerek kaybolmuştu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.