Düğmeye basılıyor

Düğmeye basılıyor
Torku Konyaspor, Beşiktaş maçının ardından yeni sezon yapılanması için düğmeye resmen basacak. İlk olarak teknik direktör Aykut Kocaman ile masaya oturulacak

Spor Toto Süper Lig’de sıkıntılı başlasa da sonu mutlu biten bir sezona imza atan Torku Konyaspor’da gözler yavaş yavaş gelecek sezona çevriliyor. Ligin son üç maçını da en iyi şekilde atlatmak isteyen yeşil-beyazlılar, pazartesi günü Ankara’da oynayacağı Beşiktaş maçının ardından 2015-2016 sezonu için harekete geçecek. İlk olarak teknik direktör konusuna kesin bir çözüm kavuşturması beklenen Torku Konyaspor, deneyimli çalıştırıcı Aykut Kocaman ile masaya oturacak. Daha önce takımda kalma adına olumlu sinyaller veren Kocaman’ın sözleşmesindeki opsiyonun devreye sokulması ve 50 yaşındaki başarılı teknik adamın yeni sezonda da yola Konya’ya devam etmesi bekleniyor.

SÖZLEŞMESİ BİTENLER

Torku Konyaspor’da sezon sonu itibariyle Ali Turan, Benjamin Fuchs, Dimitar Rangelov, Kaya Tarakcı, May Mahlangu, Mehmet Güven ve Uğur İnceman ile birlikte kiralık olarak forma giyen Djalma Campos ve Gabriel Torje’nin sözleşmeleri sona eriyor. Bu oyunculardan bazıları ile sözleşme yenilenmeyecek, teknik heyetin raporu doğrultusunda Ali Turan, Kaya, Mehmet Güven ve Uğur İnceman ile masaya oturulması bekleniyor.

GÖNDERİLECEKLER

Yeşil-beyazlı ekibimiz sözleşmeleri sürse de kadrodaki bazı isimlerle yollarını ayıracak. Bu oyuncuların başında Ciprian Marica ile Özgür Özkaya geliyor. Kokalovic, Felgueiras ve Kenan Özer’in de gitmeye en yakın isimler olduğu belirtiliyor. Temsilcimizde bu sezon kiralık olarak Boluspor’a gönderilen Kibong Mbamba, İshak Çakmak ve Ali Dere’nin durumları da yönetim-teknik heyet görüşmesinden sonra belli olacak. Kiradaki bir diğer isim Abdülkerim Bardakçı’nın yeni sezonda da Adana Demirspor’da oynama hakkı bulunuyor. 

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.