Düğünden Dönen Aile Kaza Yaptı: 7 Ölü

Düğünden Dönen Aile Kaza Yaptı: 7 Ölü
Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde düğünden dönen ailenin bulunduğu otomobilin tır ile çarpması sonucu 7 kişi hayatını kaybetti

ŞANLIURFA (AA) - Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde düğünden dönen ailenin içinde bulunduğu otomobilin tır ile çarpması sonucu 7 kişi yaşamını yitirdi.

Alınan bilgiye göre, kent merkezinde, oğlu Halil Kaya'nın düğününden dönen baba Ömer Kaya'nın (50) kullandığı 63 FE 321 plakalı otomobil, Şanlıurfa-Suruç karayolunun 40. kilometresinde karşı yönden gelen İbrahim Deveci yönetimindeki 63 PY 859 plakalı tır ile çarpıştı.

Kazada otomobil sürücüsü Kaya'nın yanı sıra eşi Zeliha (48) ile çocukları Ayşe (30), Bünyamin (20), Recep (12), İbrahim (10) ve Osman (7) Kaya hayatını kaybetti.

Suruç ilçesinin Cumhuriyet Mahallesi'nde imamlık yaptığı belirtilen Kaya'nın oğlunun düğününün ardından sabah namazını kıldırabilmek için geceden görev yerine dönmek istediği öğrenildi.

Olayın şokunu atlamadığı fark edilen ailenin oğlu Halil Kaya, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ailece mutlu oldukları törenin kısa sürede feci bir kaza ile sona erdiğini söyledi.

Üzüntülü olduğu görülen Kaya, "Düğün yaptık, eve döndük, Eve bizi bıraktı. Biz 'Gitme, gitme' dedik ama 'Sabah namazı için eve gideceğim' dedi. Kısa süre sonra duydum tır ile çarpışmış, vefat etmiş." diye konuştu.

Öte yandan, cenazelerin hastane morguna getirilişi sırasında hastanede bekleyen ailenin yakınları fenalık geçirdi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.