Duha Yapı yeni yerinde

Duha Yapı yeni yerinde
Konya’nın öncü inşaat firmalarından Duha Yapı yeni yerinde hizmete başladı. Daha önce Fetih Caddesi’nde hizmet veren Duha Yapı, Ahmet Özcan Caddesi’ne taşındı.

Konya’nın öncü inşaat firmalarından Duha Yapı yeni yerinde hizmete başladı. Daha önce Fetih Caddesi’nde hizmet veren Duha Yapı, Ahmet Özcan Caddesi’ne taşındı. Duha Yapı’nın Genel Müdürü Fatih Yeşilyurt, “Duha Yapı ve Duha Grup ailesi olarak inşaat sektöründe 2012 yılında faaliyet göstermeye başladık. Yap-Sat alanında faaliyet gösteriyoruz. Yaptığımız taahhütlü işler mevcut. Karatay, Selçuklu, Meram bölgelerinde çalıştık ama şu an ağırlıklı olarak Karatay Bölgesi’nde faaliyet gösteriyoruz. 120 dairemizi teslim etmek üzereyiz. Yeni başlayan projemiz de yaklaşık bir buçuk 2 ay kadar başlayacak. Projemiz, Mevlana Kültür Merkezi’nin karşısında bulunacak” dedi.

Duha Grup’un 2018 yılı hedeflerinden de bahseden Yeşilyurt, “Bizim yıllık daire oranımız 150- 200 arasındadır. Bunun için şu anki bölge çalışmalarımızı tamamladık. Bitirmek üzere olduğumuz projelerimiz var ve bunlar üzerinde çalışmalara yoğunlaştık. Yatırım rakamlarımız ortalama yıllık 9 milyon ve 18 milyon arasındaydı bu yıl ki hedefimiz 20 milyonun üzerinde yıllık yatırım yapmak” dedi.

2018 yılının inşaat sektörü için beklentilerine de değinen Yeşilyurt, “İnşaat sektörü şu anda çok durgun ama inşallah açılacaktır. Piyasada nakit sıkıntısı var. Ümitliyiz çünkü inşaat sektörü Türkiye’nin vazgeçilmez alanı.  

 

duha-yapi-(2).jpg

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.