Dünya Çiftçiler Günü

Dünya Çiftçiler Günü
SİVAS (AA) - Zara ilçesinde Dünya Çiftçiler Günü dolayısıyla Zara Ziraat Odası Başkanlığı ve İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından...

SİVAS (AA) - Zara ilçesinde Dünya Çiftçiler Günü dolayısıyla Zara Ziraat Odası Başkanlığı ve İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından "Hayvan Sağlığı ve Bakımı" konulu panel düzenlendi.

Şehit Teğmen Hacı Bayram Elmas Yatılı İlkokulu ve Ortaokulu Konferans Salonunda düzenlenen panele, Doç. Dr. Alparslan Coşkun, Doç. Dr. Murat Yüksel ile Öğretim Görevlisi Hakan Murat, konuşmacı olarak katıldı.

Panelistler katılımcılara hayvan sağlığı, hastalıklara direnç, buzağılarda beslenme, hayvancılık işletmelerinde döl tutma problemleri, buzağı verimi, süt verimi konularında bilgi verdi.

Panele Belediye Başkanı Sayıt Ahmet Pala, İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ufuk Ateş, Zara Ziraat odası Başkanı Zeki Şimşek, çiftçi ve besiciler katıldı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.