Dünya markaları Semih Perde’de

Dünya markaları Semih Perde’de
Görüntülü konuşma ve yurt dışı kargo gönderimi gibi birçok hizmeti bünyesinde barındıran Semih Perde, yerli üretim ürünler başta olmak üzere müşterilerinin tercihi doğrultusunda dünya markalarını da mağazalarında sergiliyor.

Görüntülü konuşma ve yurt dışı kargo gönderimi gibi birçok hizmeti bünyesinde barındıran Semih Perde, yerli üretim ürünler başta olmak üzere müşterilerinin tercihi doğrultusunda dünya markalarını da mağazalarında sergiliyor.

Dünya’nın her yerine perde gönderimi yapan Semih Perde, mağaza içerisinde Türkiye’nin en kaliteli markalarının ürünlerini sergiliyor. Sektöre giriş hikayesini anlatan Semih Perde İşletmecisi Mustafa Kurnaz, “1999 yılından bu yana perde sektöründeyiz. 2014 yılından itibaren de Semih Perde’nin işletmeciliğini yapıyoruz. Daha öncesinde de perdecilikle uğraşıyorduk. Kardeşim Kenan Kurnaz ile birlikte işlememizi yürütmekteyiz. Semih Perde’ye gelen her misafirimiz ücretsiz iç mimarlık desteğini alabilirler. Bununla beraber evlerde perde seçimi, yurt dışında kargo gönderimi ve yurt dışı montaj hizmetlerimizde mevcut. Konya’nın her bölgesine ücretsiz servis hizmetimizin yanı sıra Türkiye’nin her bölgesine de kargo seçeneğimiz mevcut” diye konuştu.

dsc-0138.jpg

dsc-0135.jpg

KUMAŞ DOKUSU ÖNEMLİ

Perde alım noktasında dikkat edilmesi gereken noktalar hakkında bilgi veren Mustafa Kurnaz, “Perde alırken güvenilir bir firmadan almaları çok önemli. Çünkü perdenin üzerinde markasının ismi yazmadığından dolayı sorun yaşayabilirler. Buna istinaden almış olduğunuz mağaza güvenmeniz gerekiyor. Perde kumaşının dokusu, gramajı ve iplik kalitesine göre perde kumaşının kalitesi anlaşılabilir” şeklinde konuştu.

KENDİMİZİ SÜREKLİ GELİŞTİRİYORUZ

Semih perde olarak 1999 yılından beri kendilerini sürekli geliştirmeye devam ettiklerine dikkat çeken Mustafa Kurnaz, “Dünya sürekli değiştiğinden dolayı sürekli öğrenmeye devam ediyoruz. Müşterilerimize daha iyi hizmet verebilmek ve kendimizi geliştirebilmek için özel eğitimler alıyoruz. Müşterimize en uygun kumaşı verebilmek, evinde eşyalarına en uygun konsepti sunmak için kendimizi sürekli geliştirmeye devam ediyoruz” ifadelerini kullandı. dsc-0140.jpg

dsc-0141.jpg

YERLİ ÜRETİMLE FİYATLAR DAHA HESAPLI

Yerli üretimden dolayı diğer envanterlere göre perdenin daha hesaplı olduğunu aktaran Mustafa Kurnaz, “Geçen senelere göre kar oranlarımızı daha da düşürdük. Perde diğer envanterlere göre şuan için fiyat olarak daha hesaplı görünüyor. Bu da yerli üretimin gücünden kaynaklı. Ürünlerimiz, yurt dışı ürünlere göre daha hesaplı. Bizde bu noktada yerli üretimi birinci önceliğimize aldık. Ancak tercih eden müşterilerimiz için ithal ürünlerimizde mevcut” dedi.

dsc-0143.jpg

EN ÖNEMLİ KONUMUZ İŞÇİLİĞİMİZ

Semih Perde’de her bütçeye uygun ürünlerin bulunduğunu kaydeden Mustafa Kurnaz, “En alttan en üste kadar birçok markayı bünyemizde barındırıyoruz. Bu neticede de ürünlerimiz herkese uygun. Yurtdışı kargo gönderimlerimiz mevcut. Müşterimiz evinden görüntülü görüşme ile ürünlerini seçiyor. Evine kadar da ürünleri ulaşıyor. En önemli konumuz işçiliğimiz. Müşteri memnun olana kadar perde üzerinde duruyoruz ve çalışma yapıyoruz” diyerek sözlerine son verdi. Yiğit Berkay Çopur

dsc-0147.jpg

dsc-0142.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.