Dünya Offshore 225 Şampiyonası

Dünya Offshore 225 Şampiyonası
- Organizasyonun ikinci ayak yarışının ilk etabını "Yuka Yacht" takımı kazandı


ADANA (AA) - Dünya Offshore 225 Şampiyonası'nın ikinci ayak ilk yarışını "Yuka Yacht" takımı, Alpay Akdilek-Kerem Tuncer ikilisiyle kazandı.

Seyhan Baraj Gölü'nde 7 teknenin katılımıyla gerçekleştirilen Adana etabının ilk ayağı olan Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı Kupası tamamlandı.

Oldukça çekişmeli geçen ilk gün yarışların sonucunda "Yuka Yacht" takımı, Alpay Akdilek-Kerem Tuncer ikilisinin 1.47.703'lük derecesiyle Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı Kupası'nı kaldırdı.

"Big Chefs" takımı, Saruhan Tan-Kerim Zorlu ikilisinin 1.52.438'lik derecesiyle ikinciliği, "Efe Project" takımı da Onur Özgül-Nevzat Arman ikilisinin 1.53.125'lik derecesiyle üçüncü oldu.

Dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları, Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ve AK Parti Adana Milletvekili Tamer Dağlı tarafından verildi.

Dünya Offshore 225 Şampiyonası'nın ikinci ayağı, yarın Adana Valiliği Grand Prix ile devam edecek.

Vali Demirtaş, törende yaptığı konuşmada şampiyonanın ilk etabının Suudi Arabistan'da yapıldığını hatırlatarak, "İkinci etap yarışmalarını Adana'da yapmaktan mutluluk duyuyoruz. Yarış için ABD'den, Fransa'dan, İtalya'dan pilotlar geldi. Güzel bir yarışma oldu. Adana'nın daha ileriye, güzele gitmesi, daha müreffeh bir hayat yaşayabilmesi için elimizden gelen gayreti göstereceğiz." ifadelerini kullandı.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Sözlü ise güzel bir havada şampiyonanın gerçekleştirildiğini belirterek, bu tarz etkinliklere sürekli ev sahipliği yapmayı istediklerini bildirdi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.