"Dünyada Lider Ülke Olma Ülküsüyle Yürüyoruz"

"Dünyada Lider Ülke Olma Ülküsüyle Yürüyoruz"
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan:"Hep beraber mazlumların, mağdurların umudu olmaya devam etmek adına, dünyada lider ülke olma ülküsüyle yürüyoruz ve yürümeye devam edeceğiz. Bu günümüz dünden iyi. Allah'ın izniyle yarınımız bugünden iyi

KARS (AA) - Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, birlik ve beraberliğinin önemine vurgu yaparak, "Hep beraber mazlumların, mağdurların umudu olmaya devam etmek adına, dünyada lider ülke olma ülküsüyle yürüyoruz ve yürümeye devam edeceğiz. Bu günümüz dünden iyi. Allah'ın izniyle yarınımız bugünden iyi olacak." dedi.

Arslan, AK Parti Kars İl Başkanlığının Kars Park Otel'de düzenlediği "Geleneksel Vefa İftar Yemeği"nde yaptığı konuşmada, Allah'tan, ramazanın feyzinden, bereketinden ziyadesiyle yararlanmayı ve Ramazan Bayramı'na aynı şekilde kavuşmayı temenni ettiğini belirtti.

Kars'ı temsil eden hemen hemen herkesin iftarda olduğuna dikkati çeken Arslan, şöyle konuştu:

"Kars bizim için önemli, bölge için önemli. Ülkemiz zaten hepimiz için önemli. Dünyadaki mazlumlar, mağdurlar için önemli. Bu kadar önemli olan bölgenin de ülkenin de güçlü olması lazım. Güçlü olmanın yolu da birlikten, beraberlikten, el ele, omuz omuza olmaktan geçiyor. Dolayısıyla Kars için sizden istirhamımız, biz gecemizi gündüzümüze katarak hizmet etmeye çalışıyoruz. Bundan hiç şüpheniz olmasın. Ama istiyoruz ki el ele, omuz omuza, daha sağlıklı şekilde ilimizi de bölgemizi de geleceğe taşıyalım."

Bakan Arslan, Karslılardan, Kars'ı ve Türkiye'yi hak ettiği noktaya taşımak için kendilerine omuz vermelerini istediklerini dile getirerek, Kars'ın ve Türkiye'nin bugününün dünden, yarınının da bugünden daha iyi olacağını söyledi.

- "Hiç birimiz tek başımıza her şey değiliz"

Birlik ve beraberliğin önemine işaret eden Arslan, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Şunu bilin ki, hiç birimiz tek başımıza her şey değiliz. Ama hep beraber omuz omuza olursak çok şey oluruz. Ben bunun bilincindeyim. Bu hepimiz için geçerli. Ama hepimizin niyeti problemleri çözmek ve bu ili de ülkeyi de geleceğe taşımak olduğuna göre herkes bulunduğu yerden tecrübesiyle katkı vermeli, omuz vermeli ki veriyorsunuz. Allah hepinizden razı olsun."

Arslan, Kars'ın da geliştiğinin altını çizerek, "Kars eskisi gibi değil. Kars ciddi bir değişim yaşıyor. Her yer şantiye halinde. Bu şantiyelerin bir an önce bitmesi, sosyal refahımıza dokunması, hayatımızı kolaylaştırması, ili kalkındırması için bir an önce bitmesi gerekiyor." dedi.

Kars'ta olmaktan, Karslılarla iftar yemeğinde buluşmaktan son derece mutlu oluğunu ifade eden Arslan, "İyi ki hep beraber Kars'ız, hep beraber Türkiye'yiz. Hep beraber mazlumların, mağdurların umudu olmaya devam etmek adına, dünyada lider ülke olma ülküsüyle yürüyoruz ve yürümeye devam edeceğiz. Bu günümüz dünden iyi. Allah'ın izniyle yarınımız bugünden iyi olacak." diyerek sözlerini tamamladı.

İftara, Kars Valisi Rahmi Doğan, AK Parti Kars Milletvekili Yusuf Selahattin Beyribey, AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın, İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman, İl Jandarma Komutanı Albay Serdar Güngör, çeşitli kurumlar ile sivil toplum kuruluşlarının yetkilileri ile çok sayıda AK Partili katıldı.



Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.