Kaçaklar, 'Dur' ihtarına uymayınca yakalandılar!

Kaçaklar, 'Dur' ihtarına uymayınca yakalandılar!
Polis, kaçak olduğundan şüphelendiği aracı kovaladı. Kovalanan araç kaza yapınca kaçak olan mültecilerden 9'u yakalandı. Kaçan diğer şüphelileri yakalamak için çalışma başlatıldı.

Edirne'de polisin "dur" ihtarına uymayan göçmen kaçakçısı şüphelinin kullandığı otomobil camii bahçesine uçarken, durdurulan diğer araçta ise 9 göçmen yakalandı.

Edirne'de polis ekipleri şüphelendikleri otomobilleri durdurmak istedi. Polis ekiplerinin "dur" ihtarına uymayan sürücüler ile polis ekipleri arasında kovalamaca yaşandı.

Kaçan otomobillerden biri sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu Çakır Ağa caminin bahçesine uçtu. Kazadan yara almadan kurtulan otomobilin sürücüsü olay yerinden kaçarak uzaklaştı.

Bir diğer araç ise polis ekipleri tarafından yakalandı. Araçta bulunan 9 göçmen emniyet müdürlüğüne götürüldü. Kovalamaca sonucu yakalanan göçmen kaçakçıları gözaltına alınırken, kaçan diğer şüphelileri yakalamak için geniş çaplı araştırma başlatıldı.

Dur ihtarına uymayan kaçak göçmenler yakalandı

Dur ihtarına uymayan kaçak göçmenler yakalandı

Dur ihtarına uymayan kaçak göçmenler yakalandı

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.