"Dur" ihtarına uymayan sürücü otoyol kapatılarak yakalandı

"Dur" ihtarına uymayan sürücü otoyol kapatılarak yakalandı
BOLU (AA) - Bolu'da polisin "dur" ihtarına uymayarak kaçan sürücünün yakalanması için TEM Otoyolu'nda barikat kuruldu. Bolu Emniyet Müdürlüğüne bağlı...

BOLU (AA) - Bolu'da polisin "dur" ihtarına uymayarak kaçan sürücünün yakalanması için TEM Otoyolu'nda barikat kuruldu.

Bolu Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, D-100 Karayolu'nun Yeniçağa ilçesi yakınlarında yol kontrolü yaptığı sırada 34 ZF 2765 plakalı otomobili durdurmak istedi.

Polis ekiplerinin "dur" ihtarına uymayan ve aracıyla kaçmaya başlayan sürücünün yakalanması için çalışma başlatıldı.

D-100 Karayolu'ndan Bolu istikametine giden sürücü Çaydurt gişelerinden TEM Otoyolu'na girerek İstanbul yönüne hızla devam etti.

Bunun üzerine, ilerleyen otomobil, peşindeki polisleri atlatmak için otoyoldaki acil geçiş noktasından Ankara şeridine geçip İstanbul'a doğru ters yönde ilerledi. Polis ekiplerini atlatamayan sürücü otomobiliyle acil geçiş alanından tekrar İstanbul yönüne döndü.

Otomobil sürücüsünün yakalanması için Paşaköy mevkisinde durdurulan TIR ve diğer araçlarla barikat kuruldu. Alınan önlemlerin ardından otomobil sürücüsü ekipler tarafından yakalandı.

Sürücü A.T. ile otomobilde bulunan S.A. ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü. A.T'nin ehliyeti olmadığı için kaçtığını iddia ettiği öğrenildi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.