Duruşma sırasında kalp krizi geçirdi

Duruşma sırasında kalp krizi geçirdi
İzmir Adliyesi'nde görülen bir davada tanık olarak dinlenen 64 yaşındaki kişi, kalp krizi geçirdi - Duruşma salonunda sağlık ekiplerinin kalp masajı yaparak hayata döndürdüğü tanık, hastaneye kaldırıldı

İZMİR (AA) - İzmir Adliyesi'nde tanık olarak ifade verdiği davanın duruşmasında kalp krizi geçiren kişi, hastaneye kaldırıldı.

İzmir 10. Asliye Ceza Mahkemesinde sanık H.K'nin trafik kazası nedeniyle "Taksirle ölüme neden olma" suçlamasıyla yargılandığı davada tanık olarak dinlenen Abdullah Kara (64), ifadesinin ardından "ayakta duramayacağını, oturmak istediğini" belirtti.

Yerine oturduğu sırada Kara'nın fenalık geçirdiğini gören Hakim Hasan Mesut İlhan, kurum doktoru ve 112 Acil Servis ekiplerine haber verilmesini istedi.

Duruşma salonuna gelen ekipler, Kara'nın kalp krizi geçirdiğini tespit etti.

Ekipler, uyguladıkları 15 dakikalık kalp masajıyla hayata döndürdükleri Kara'yı, Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırdı.

Kara'nın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Öte yandan Hakim İlhan, olay nedeniyle duruşmayı erteledi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.