Duygusal 23 Nisan

Duygusal 23 Nisan
Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı personeli 23 Nisan Çocuk Bayramında farklı bir etkinliğe imza atarak zihinsel engelli çocukların mutlu olmasını sağladı. Programda duygu dolu anlar yaşandı

Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı “Özel Çocukların Özel Bayramı” sloganıyla gerçekleştirdiği programda, Rebii Karatekin Orta Okulu “Özel Eğitim Sınıfı” öğrencileri olan; hafif, orta, ağır düzey zihin engelli çocuklarla “Özel” bir bayram programı düzenledi.

TÜRKİYE’DE BİR İLK

Türkiye’nin ilk ve tek “Engelli Hakları Zabıta Amirliği’ne” Büyükşehir Zabıtaları çocuk bayramında özel çocukların gönüllü refakatçisi oldular. Büyükşehir Zabıtasına ait çeşitli modeldeki araçların sirenler çalarak Rebii Karatekin Orta Okulu bahçesine girişiyle heyecanın yerini coşku aldı. Okul Müdürü Gürcan Öztürk, öğrenci velileri ve öğretmenlerin karşıladığı Büyükşehir Belediyesi Zabıta Ekipleri öğrencilere çeşitli hediyeler vererek programı başlattılar.

ENGELLİ ÇOCUKLAR ATA BİNDİ

Özel çocuklar Büyükşehir Belediyesi Karaaslan Hadimi Parkı’na zabıta araçlarıyla konvoy halinde götürüldüler. Parkta ata binen ve lunaparkta eğlenen çocukların neşesi görülmeye değerdi. Çocuklar konvoy halinde öğle yemeğini hep birlikte yedikten sonra şehir turu yapıldı ve çocuklar okullarına teslim edildi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.