DÜZELTME - "Gıda 360'dan Antalya'ya şube" başlıklı haberimizin spotunda ve ikinci paragrafında yer alan "BTA Genel Müdürü" ifadesi "BTA İcra Kurulu Başkanı" olarak düzeltilmiştir. Haberimizi düzelterek yeniden yayımlıyoruz.

DÜZELTME - "Gıda 360'dan Antalya'ya şube" başlıklı haberimizin spotunda ve ikinci paragrafında yer alan "BTA Genel Müdürü" ifadesi "BTA İcra Kurulu Başkanı" olarak düzeltilmiştir. Habe
Ev dışı tüketim sektörünün temsilcilerinden Gıda 360 Antalya'da şube açtı- BTA İcra Kurulu Başkanı Cesur: - "Ev dışı tüketimde Türkiye'de yaklaşık 50 milyar liralık pazar bulunuyor"

ANTALYA (AA) - TAV'ın iştiraklerinden BTA'nın ev dışı tüketim şirketi olarak kurulan Gıda 360, Antalya'da şube açtı.

Antalya'da bir grup basın mensubuyla bir araya gelen BTA İcra Kurulu Başkanı Sadettin Cesur, ev dışı tüketimde Türkiye'de yaklaşık 50 milyar lira gibi bir pazar bulunduğunu söyledi. Yapılan araştırmaya göre bu pazarın yüzde 41'inin İstanbul'da, yüzde 17'sinin Antalya'da, yüzde 11'inin de İzmir'de bulunduğunu kaydeden Cesur, bu nedenle Antalya'da olmak istediklerini bildirdi.

Gıda 360 ile otel, restoran ve kafelerin, yiyecek ve içecek hammaddelerinin yanı sıra operasyonel maliyetlerini de düşürmek istediklerini belirten Cesur, "Oteller, restoranlar ve kafeler tek tek satın alma yapmak zorunda kalmayacak. Yiyecek ve içecekte et, süt ürünleri, şarküteri ürünlerin, bütün hammaddelerin yanı sıra bütün kimyasalları tek elden temin edebilecek." diye konuştu

Gıda 360 Genel Müdürü Deniz Cebeci de Antalya'nın sayısız otel zinciri ve müşteri profiliyle ev dışı tüketim sektöründe önemli kentlerden biri olduğunu söyledi.

"Her şey tek seferde, tek fatura ve tek tedarikçiyle" anlayışıyla şirketlere planlama tedarik, ithalat, ihracat, dağıtım, danışmanlık alanlarında hizmet veren Gıda 360'ın Antalya bölgesinde faaliyet gösteren deposunun 3 bin metrekare kapalı alana sahip olduğunu belirten Cebeci, "Kuru, artı 4 ve eksi 18 üç farklı rejimden oluşan depo, turizm noktalarının merkezinde bulunuyor. Gıda 360'ın tedarik zincirinin en önemli özellikleri arasında markaların stoklarını gerçek zamanlı takip etme ve doğru zamanda ihtiyaç duyulan kadar tedarik etmeyi sağlayan depo yönetim sisteminin bulunması yer alıyor." diye konuştu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.