Genel Başkanı Konuk, Kararını Tekrar Düşünmeli

Genel Başkanı Konuk, Kararını Tekrar Düşünmeli
Çumra Belediye Başkanı Mehmet Oğuz, AK Parti Karaman Milletvekili ve Pankobirlik Genel Başkanı Recep Konuk'un Pankobirlik'in 65. Olağan Genel Kurul'da aday olmayacağını açıklamıştı.

Çumra Belediye Başkanı Mehmet Oğuz, AK Parti Karaman Milletvekili ve Pankobirlik Genel Başkanı Recep Konuk'un Pankobirlik'in 65. Olağan Genel Kurulu'nda yeniden aday olmayacağını açıklamasına ilişkin, "Almış olduğu ani kararı tekrar istişare etmesini istiyoruz." ifadesini kullandı.

Oğuz, Belediye Meclisi Olağanüstü Toplantısı'nda Konuk'un kararına ilişkin Meclis üyelerince hazırlanan ortak bildiriyi okudu.

Bildiride, şu ifadelere yer verildi:

"Meclis üyelerimiz, sivil toplum kuruluşlarımız ve çiftçilerimizden gelen yoğun arzu ve istek üzerine ilimizin, ülkemizin yetiştirdiği eski Çumra Belediye Başkanımız, Karaman Milletvekilimiz, Tarım ve Köy işleri Komisyon Başkanımız ve Pankobirlik Genel Başkanı Recep Konuk Bey'in dün almış olduğu ani kararı tekrar istişare etmesini istiyoruz. Kendisiyle yola devam edilmesinin ülkemizin ve dünyanın geçirdiği badirede daha doğru ve daha güzel bir karar olacağı kanaatindeyiz. Aksi durumda bu olaydan tüm ülke etkilenebilir. 10 bin çalışanı ile 65 bin ortağı var ve çiftçilerimizin ürettiği 450 milyon dolar kadar Konya Şeker'e teslim edilmiş ürünümüz var. Herhangi birinin sekteye uğraması halinde ilimiz ve ülkemiz ekonomisine zarar geleceğinden, Başkanımızın kararını tekrar istişare ederek, düşünmesini arzu ediyoruz."

Toplantıda, Çumra Belediyesi ve Selçuk Üniversitesi işbirliğiyle, Çumra'ya yapılacak Çumra Ziraat Fakültesi protokolü için oy birliğiyle karar alındı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.