Ebru Gediz Yine Kavuşturdu

Ebru Gediz Yine Kavuşturdu
Beyaz TV’de yayınlanan Ebru Gediz’le Yeni Baştan Programı bir hafta içinde 4 kayıp bularak yine büyük bir başarıya imza attı.İstanbul Pendik’te yaşayan 17 yaşındaki Saynur Karataş’tan 1 aydır haber al...

Beyaz TV’de yayınlanan Ebru Gediz’le Yeni Baştan Programı bir hafta içinde 4 kayıp bularak yine büyük bir başarıya imza attı.

İstanbul Pendik’te yaşayan 17 yaşındaki Saynur Karataş’tan 1 aydır haber alınamıyordu. Ailesinin ve polisin tüm aramalarına rağmen genç kız bulunamadı. Anne Hülya Karataş, kızının bulunması için ünlü sunucu Ebru Gediz’e müracaat etti. Ekibin yapığı bir haftalık araştırmanın ardından genç kız Gebze’de bulundu. Saynur Karataş,stüdyoya getirilerek canlı yayında anne ve babasına kavuşturuldu. Kızını günler sonra karşısında gören anne Hülya Karataş bayıldı.

Öte yandan, 3 ay önce Kocaeli’nde kayıplara karışan ve kendisinden haber alınamayan 16 yaşındaki Aybüke Er, Ankara’da bulundu. Başarılı televizyoncu Ebru Gediz, birbirine hasret kalan anne-kızı canlı yayında buluşturdu. Ünlü sunucu bugüne kadar 204 kayıp buldu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.