Ece Erken eltisinin düğününün aynısını yaptı

Ece Erken eltisinin düğününün aynısını yaptı
Ece Erken'in eşi Serkan Uçar ile ağabeyi Servet Uçar'ın yaşadıkları ilişki ve sonrasındaki evlilik sürecinde her şeyin aynı olması gözlerden kaçmadı.

Serkan Uçar'la nikahlanan Ece Erken, 6 ay sonra Kuruçeşme Les Ottomans Hotel'dedüğün yaptı.

UÇAR KARDEŞLERİN KADERİ

Güneş'te yayınlanan habere göre, 4,5 aylık hamile olan ve erkek bebek bekleyen Erken, başta bu evliliğe karşı çıkan kayınvalide ve kayınpederinin de düğüne geldiğini ancak hacı oldukları için görüntü vermek istemediklerini söyledi. Nikahta Serkan Uçar'ın 2 ay önce aynı otelde kucağında oğluyla nikah defterine imza atan ağabeyi Servet Uçar'ın olmaması dikkat çekti.




"MODERN AİLE"

Deniz Hamamcı'yla yaşadığı ilişkiye tıpkı kardeşinin Ece Erken'le evliliğinde olduğu gibi başta ailesinin karşı çıktığı Servet Uçar, bebekleri olunca Les Ottomans Hotel'de evlenmişti. Gelin Deniz Hamamcı'nın yakın arkadaşı Hande Ataizi de çiftin kucaklarında bebekleriyle evlendikleri bu anı "Modern aile" notuyla Instagram'dan paylaşmıştı.

ŞİMDİ DE ECE ERKEN

Aradan 2 ay geçmeden bu kez Ece Erken aynı otelde karnı burnunda düğün yaptı. Ece Erken, düğün öncesi kız arkadaşlarıyla eltisi Deniz Hamamcı'nın pozunun bir benzerini çektirdi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.