Edip Yıldız adaylığını açıkladı

Edip Yıldız adaylığını açıkladı
Türkiye Damızlık Sığır Yetiştiricileri Merkez Birliği 7. Olağan Genel Kurulu için geri sayım başlarken, Konya Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği yönetim kurulu başkanı Edip Yıldız genel başkanlığa aday oldu.

Türkiye Damızlık Sığır Yetiştiricileri Merkez Birliği 7. Olağan Genel Kurulu için geri sayım başlarken, Konya Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği yönetim kurulu başkanı Edip Yıldız genel başkanlığa aday oldu. TDSYMB seçimleri delegelerin katılımıyla 17 Ağustos 2017 Perşembe günü Ankara’da yapılacak.

Edip Yıldız 15 Mart 1969 tarihinde Konya İli Ereğli İlçesi’nde doğdu.

 Yıldız, 1986 yılında Konya Veteriner Sağlık Meslek Lisesi’ni, 1994 yılında ise Selçuk Üniversitesi Karaman Meslek Yüksek Okulu Et Teknolojisi Bölümü’nü bitirdi.

 1986 – 2011 yılları arasında Şanlıurfa, Aksaray ve Konya’nın Ereğli ilçesinde Gıda Tarım Ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü’nde Veteriner Sağlık Teknisyeni olarak görev yapan Edip Yıldız “Ereğli ve Civarı Tarımsal Kalkınma Kooperatifi” Kurucu Üyesidir.

 Yıldız 2011 yılında “Konya Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği” Yönetim Kurulu Başkanlığı’na seçilmiştir.

 Edip Yıldız, 2012 yılında 81 ilde İl Birliği bulunan, 160 bine yakın üyesi başta olmak üzere toplamda 925 bin işletmeye hizmet veren Türkiye’nin en büyük tarım örgütlerinden biri olan “Türkiye Damızlık Sığır Yetiştiricileri Merkez Birliği”nin 6. Olağan Genel Kurulu’nda Yönetim Kurulu Üyeliğine, 2013 yılında da “Ulusal Kırmız Et Konseyi Yönetim Kurulu Üyeliği”ne seçilerek ilimiz adına büyük bir başarıya imza atmıştı.

Veteriner Sağlık Teknisyenleri Derneği üyesi de olan Yıldız, evli ve üç çocuk babasıdır.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.