Edirne Vali Vekili Tekinarslan görevine başladı

Edirne Vali Vekili Tekinarslan görevine başladı
Tekinarslan:- "Bizim için esas olan adaletle şefkatle merhametle elimizden gelen bütün gayreti milletimizin hizmetine sunmaktır"

EDİRNE (AA) - Edirne Vali Vekili olarak görevlendirilen İçişleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Mehmet Tekinarslan, görevine başladı.

Tekinarslan'ı, valilik bahçesinde Edirne Vali Yardımcısı Beyazıt Tanç karşıladı.

Polislerden oluşan tören mangasına selam veren Tekinarslan, burada düzenlenen törende, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, kurum müdürleri, oda başkanları, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve valilik çalışanları ile tanıştı.

Tekinarslan, makamında gazetecilere yaptığı açıklamada, Edirne Valiliği görevinin dün itibarıyla tarafına tevdi edildiğini söyledi.

Görevinin devlet, millet ve Edirne'ye hayırlı olmasını dileyen Tekinarslan, şunları kaydetti:

"Görevimin güzel işlere, milletimizin nezdinde güzel çalışmalara vesile olmasını Allah'tan temenni ediyorum. Edirne'ye bundan üç ay önce kaçakçılık istihbarat koordinasyon kurulu toplantısı vesilesiyle gelmiştim. Orada bulunan arkadaşlarımız da vardır. Demek ki Edirne'yi çok sevmişiz. Gerçekten o zaman da hem tarihimizin hem medeniyetimizin hem kültürümüzün hem de geçmişimizin bütün güzel izlerini bir arada görmekten büyük bir mutluluk hissetmiştim, Allah nasip etti, büyüklerimiz de taktir etti. İnşallah Edirne halkına, devletimize burada elimizden geldiğince hizmet edeceğiz."

Tekinarslan, zaman zaman basın mensuplarıyla bir araya geleceğini ifade ederek, "Basın mensubu arkadaşlarımın, bizlerin yaptığı hizmetleri, yaptığımız faaliyetleri vatandaşlarımıza en kısa sürede, en doğru ve en güncel şekilde aktarmasının çok gerekli olduğunu düşünüyorum. Sizlerle de yaptığımız faaliyetleri ve çalışmaları paylaşırız. Her zaman açıklıkla ilişkilerimizi yürütürüz. Katılımınız için teşekkür ediyorum. İnşallah hayırlı olur. Bizim için esas olan adaletle şefkatle merhametle elimizden gelen bütün gayreti milletimizin hizmetine sunmaktır." diye konuştu.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.