Edirne'de Aynı Aileden 3 Kişinin Pompalı Tüfekle Öldürülmesi

Edirne'de Aynı Aileden 3 Kişinin Pompalı Tüfekle Öldürülmesi
Katil zanlısı olduğu tahmin edilen kişi ölü bulundu

EDİRNE (AA) - Edirne'de aynı aileden, biri çocuk 3 kişiyi öldürdüğü iddia edilen kişi ölü bulundu.

Evlerinde tüfekle vurulan Salih Mal (31), eşi Hanife Mal (30) ve çocukları 2 yaşındaki Elena'nın ölümüne ilişkin polis ekiplerince başlatılan çalışma sürüyor.

Barutluk Mahallesi Açık Ceza İnfaz Kurumuna giden yolun bulunduğu arazide hayvanlarını otlatan bir çoban, yerde bir kişinin hareketsiz yattığını gördü.

Çobanın durumu bildirmesi üzerine olay yerine gelen ekipler, kişinin ölü olduğunu belirledi. Polis ekiplerince yapılan incelemede ölen kişinin katil zanlısı olarak aranan Nedim Merdin olduğu tespit edildi.

Merdin'in, Salih Mal, eşi Hanife Mal ve çocukları Elena'yı öldürdüğü tüfekle başına ateş ederek intihar ettiği değerlendiriliyor. Söz konusu tüfek, olay yerinde Merdin'in cesedinin yanında bulundu.

- Olay

Menzilahir Mahallesi Noktacı Cami Sokağı'nda dün Salih Mal ve ailesinin yaşadığı evden silah sesleri duyan komşuları, durumu polise bildirmişti. Olay yerine gelen polis ekipleri, evde Salih Mal ile eşi Hanife Mal ve çocukları Elena'nın pompalı tüfekle öldürüldüğünü tespit etmişti.

Cinayet sırasında evde bulunan 2 çocuk ise katilin evi terk etmesine kadar ses çıkarmadan ve hareketsiz beklemeleri sonucu kurtulmuştu. Bu arada, katil zanlısının maktul Salih Mal'ın eniştesi Nedim Merdin olduğu şüphesinin ağırlık kazanması üzerine polis Menzilahir Mahallesi çevresinde operasyon başlatmış, özel harekat polislerinin de katıldığı operasyonda bazı evlerde arama yapılmıştı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.