Edirne'de cinayet

Edirne'de cinayet
Seyir halindeki motosikletten av tüfeğiyle ateş ederek bir kişiyi öldüren şüpheli ile ağabeyi, polis ekiplerince yakalandı- Bölgeye çağrılan sağlık ekiplerinin geç geldiğini iddia eden bazı kişiler, ambulansa zarar verdi

EDİRNE (AA) - Edirne'de av tüfeğiyle vurulan kişi hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, Umurbey Mahallesi Tekke Sokak'ta E.Ç. (17) ile ağabeyi Barış. Ç. (19), minibüslerde kahyalık yaptığı öğrenilen Ferdi Karabıyıklıdan'ı (37) gece saatlerinde bir süre motosikletle takip etti.

Kardeşlerden kaçmaya çalışan Karabıyıklıdan, motosikletteki E.Ç'nin av tüfeğiyle ateş etmesi sonucu ağır yaralandı.

E.Ç. ve Barış Ç. motosikletle olay yerinden kaçarken, çevredekiler durumu polis ve sağlık ekiplerine haber verdi.

Olay yerine gelen sağlık ekibi yaralıya ilk müdahaleyi yapmak istediği sırada, bazı kişiler, geç geldiği iddiasıyla sağlık görevlilerine tepki göstererek, ambulansa zarar verdi.

Tepkilere rağmen ilk müdahaleyi yapan sağlık ekibi, Karabıyıklıdan'ı Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırdı.

Karabıyıklıdan, hastanede yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Minibüslerde kahyalık yapan evli ve üç çocuk babası Karabıyıklıdan'ın yakınları, hastane bahçesinde sinir krizi geçirdi.

Bu arada, Edirne Emniyet Müdürü Adnan Armağan Erdoğan da olay yerine gelerek bilgi aldı. Çok sayıda polis ekibi, bölgede toplanan kalabalığı yatıştırmak için çaba harcadı.

Polis ekiplerince bulunduğu yer tespit edilen E.Ç. ile Barış Ç. gözaltına alındı.

Edirne'de cinayet

Edirne'de cinayet

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.