Efeler ligi için hâla umut var

Efeler ligi için hâla umut var
Pusula TV’de Uğur Özteke’nin konuğu olan Konya Büyükşehir Belediyespor Başkanı Cevdet İşbitirici, Konya sporuna katkı yapabilmenin ana misyonları olduğunu söyledi.

Büyükşehir Belediyespor Başkanı Cevdet İşbitirici, voleybolda hala Efeler Ligi için umutlu olduklarını, Beşiktaş ve Gümüşhane Torul’un son kararlarını beklediklerini söyledi. İşbitirici, Konya’da amatör spora ve sporculara destek olmanın kulübün misyonu olduğunu dile getirdi

Pusula TV’de Uğur Özteke’nin konuğu olan Konya Büyükşehir Belediyespor Başkanı Cevdet İşbitirici, Konya sporuna katkı yapabilmenin ana misyonları olduğunu söyledi. İşbitirici, özellikle amatör spor ve sporcuyu desteklemeyi görev olarak gördüklerini de dile getirirken, voleyboldaki gelişmeler ile ilgili de bilgi verdi. Efeler Ligi’ne çıkmayı finallerde kaybettiklerini belirten İşbitirici, iki takımın durumunun netleşmesiyle kendilerinin de yol haritasını belirleyeceklerini söyledi.

EFELER LİGİ İÇİN UMUT VAR

Geçtiğimiz hafta Beşiktaş’ın amatör şubeleri kapatması söz konusu olurken, Büyükşehir Belediyespor da Beşiktaş’ın yerine Voleybol Efeler Ligi’ne davet bekliyordu. Beşiktaş’ın son anda parayı yatırmasına rağmen halen lige katılabileceklerini söyleyen İşbitirici, “Şu anda tam anlamıyla her şey bitmiş değil. Beşiktaş ve Gümüşhane Torul, katılım paralarını ödemelerine rağmen çekilebilir. Bu iki takımın kararına bağlı olarak, biz davet edilebiliriz. Her senaryoya karşı hazırlığımız tamam. Federasyon kararını verdikten sonra biz de hareket edebiliriz” dedi.

AMATÖRE DESTEK

Ana hedeflerinin kulüp olarak Konya’nın amatör sporunu geliştirmek olduğunu belirten İşbitirici, iyi sporcular yetiştirerek, büyük kulüplere vermeyi hedeflediklerine dikkat çekti. İşbitirici, iyi antrenör buldukları her branşı açabileceklerine dikkat çekerek, “Bizim ana amacımız Konyalı gençlerimizi amatör anlamda sporda desteklemek. Bu anlamda iyi antrenör bulmadığımız branşları açmıyoruz. İyi hocamız varsa o branşta yarışıyoruz ki çocuklarımız iyi yetişsin. Büyükşehir Belediyespor olarak yetiştirdiğimiz sporcularımız daha üst düzeydeki kulüplere gittiği zaman mutlu oluyoruz” dedi.

JUDO MERKEZİ OLACAĞIZ

4 bin civarında sporcularının olduğunu söyleyen İşbitirici, judoda çok iyi bir antrenör grubu ve jenerasyon yakaladıklarını belirtirken, bin 200 civarında judo ile ilgilenen sporcularının olduğuna da dikkat çekti. İşbitirici, Türkiye’nin judo merkezi olmak istediklerini de dile getirerek, “Judoda çok iyi hocalarımız var. İstediğimiz ortamı yakaladık diyebilirim. Bin 200’ü aşkın sporcumuz da var. İyi eğitim alıyorlar. Türkiye’nin judo merkezi olmak istiyoruz. Bu yönde ilerlemek istiyoruz” diye konuştu.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.