Ege Seramik'e "Tanınmış Marka" tescili

Ege Seramik'e "Tanınmış Marka" tescili
İSTANBUL (AA) - Türk Patent Enstitüsü tarafından, sadece orijinal marka özelliği taşıyan, ürünlerinde ve hizmet anlayışında kalite standardını yakalayarak...

İSTANBUL (AA) - Türk Patent Enstitüsü tarafından, sadece orijinal marka özelliği taşıyan, ürünlerinde ve hizmet anlayışında kalite standardını yakalayarak tüketici tarafından bilinir olduğu kanıtlanmış ve ticarileşme oranı belli büyüklüğe ulaşmış markalara verilen "Tanınmış Marka" tesciline sahip markalara, Destek Patent'in başvurusu ile Ege Seramik de eklendi.

Destek Patent açıklamasına göre, yaklaşık 800 markanın bulunduğu "Tanınmış Marka" ligine Türk Patent Enstitüsü tarafından yapılan değerlendirme ve araştırmalar sonucunda, Ege Seramik de girdi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Destek Patent Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Yamankaradeniz, "Tanınmış Marka statüsü, Türk Patent Enstitüsü tarafından kurumun büyüklüğü, ürün hizmetlerinin yaygınlığı, çalışan sayısı, pazar payı ve piyasa hakimiyeti gibi kriterlerin araştırılması sonucu verilmektedir. Tanınmış Marka statüsüne sahip olmak ulusal ve uluslararası ticarette saygınlığın yanında marka benzerlikle ilgili itiraz süreçlerinde avantaj sağlamaktadır." değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.