EHL-İ KEYF

EHL-İ KEYF
Torku Konyaspor, son 6 haftada topladığı 12 puanla ligin en rahat takımı haline geldi.

Torku Konyaspor, son 6 haftada topladığı 12 puanla ligin en rahat takımı haline geldi. Ne üst tarafla ne de alt tarafla ilişiği bulunmayan temsilcimiz kalan 7 haftada prestij ve ekonomik gelir mücadelesi verecek

Spor Toto Süper Lig’de son haftalarda iyi bir çıkış yakalayan ve üst üste 6 maçtır yenilmeyen Torku Konyaspor, rakiplerinin puan kaybını iyi değerlendirip bu sürece sığdırdığı 12 puanla ligin en rahat takımı oldu. Dün oynanan maçlar sonucunda küme düşme hattına tam 14 puanlık fark atan yeşil-beyazlı temsilcimiz kalan 7 haftaya oldukça rahat ve stresten uzak girme imkanı bulacak.

Üst üste alınan puanlar başta bazı yöneticiler olmak üzere camianın bir kısmını UEFA havasına soksa da bu hedef de Torku Konyaspor için uzak bir hayalden öte durmuyor. Bu nedenle son bölüme rahat bir giriş yapacak olan temsilcimiz kalan haftalarda prestij mücadelesi verecek ve TFF’nin kulüplere dağıttığı performans primi pastasından daha fazla gelir elde etmeye çalışacak.

Bugüne kadar aldığı 9 galibiyet karşılığında 9 milyon TL ve 8 beraberliğe de 4 milyon TL olmak üzere performans geliri olarak 13 milyon TL’yi kasasına koyan Torku Konyaspor, kalan haftalarda bu yöndeki gelirini arttırmanın uğraşında olacak. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.