Ehliyet sınav sonuçları 2014 için bekleyiş sürüyor! 18 ekim ehliyet sınavı sonuçları yakında

Ehliyet sınav sonuçları 2014 için bekleyiş sürüyor! 18 ekim ehliyet sınavı sonuçları yakında
Ehliyet sınavının sonuçlarının bekleyenler sonuçların bu hafta içerisinde açıklanacağından umutlu. Sonuçlar açıklandığında duyurusunu yapacağız!

MEB'in sonuçları önümüzdeki hafta içerisinde açıklanabileceği öngörülüyor. Sonuçlar açıklandığında meb.gov.tr sayfasındaki "Merkezi Sınavlar" bölümünden veya "Duyurular" bölümünden sorgulama yapabilirsiniz. 

Kaza risklerine dikkat! Kamyonetten düşen bebek hayatını kaybetti: Kayseri'de karton ve geri dönüşüm malzemeleri toplayan Tuba Çağlar'ın kamyonetin kasasına koyduğu 1 yaşındaki bebeği Serkan, kasadan düşerek ağır yaralandı. Minik Serkan, tedavi gördüğü hastanede öldü. Olay, Merkez Kocasinan İlçesi Yunusemre Mahallesi Lokman Caddesi'nde bugün saat 08.00 sıralarında meydana geldi. Tuba Çağlar, 16 yaşındaki kardeşi A.Ç. ile birlikte bu sabah atık karton toplamaya çıktı. A.Ç.'nin yönetimineki 50 EV 678 plakalı kamyonetin arkasından yürüyen Tuba Çağlar, oğlu Serkan'ı da kamyonetin kasasına koydu. Kamyonetin kasasından sarktığı öne sürülen minik Serkan asfalta düşerek yaralandı. Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedaviye alınan bebek, doktorların çabasına rağmen kurtarılamadı. Kamyoneti ehliyetsiz kullanan A.Ç., Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alınırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.  

Armatör Kahraman Sadıkoğlu Trafik Kazası geçirdi: Armatör Kahraman Sadıkoğlu, motosikletiyle kaza yaptı. Ağır yaralanan Sadıkoğlu’nun, yoğun bakım ünitesinde tedavi gördüğü öğrenildi. Alınan bilgiye göre kaza, TEM otoyolu Sultanbeyli mevkiinde saat 17.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, motosikleti ile seyir halinde bulunan Sadıkoğlu, henüz bilinmeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybederek yola savruldu. Kazada ağır yaralandığı öğrenilen Kahraman Sadıkoğlu, ambulansla Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yoğun bakımda tedavisi süren Sadıkoğlu’nun beyin kanaması geçirdiği ve tedbir amaçlı olarak uyutulduğu öğrenildi. 

Acıpayam'da trafik kazası: 2 ölü, 3 yaralı: Denizli'nin Acıpayam ilçesindeki trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı. Kelekçi yönüne ilerleyen Mevlüt Dinger (40) yönetimindeki 20 Y 0547 plakalı kamyonet, aynı yönde seyreden Ahmet Korkmaz (31) yönetimindeki 20 FA 240 plakalı tütün yüklü traktörün römorkuna arkadan çarptı. Çapmanın etkisiyle traktör savrularak yolun sol tarafındaki çukura, kamyonet ise şarampole devrildi. Traktörde bulunan, sürücü Kormaz'ın eşi Emine Korkmaz (27) ve oğlu Bekir Kormaz (8) hayatını kaybetti. Ahmet Korkmaz ve kamyonet sürücü Dinger ile aynı araçta bulunan Süleyman Sezer yaralandı. Acıpayam Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılar, oradan Denizli Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.