Ehliyetsiz sürücü, ortalığı birbirine kattı

Konya’da plakası üzerinde takılı olmayan, ruhsat kaydında kamyonet geçen otomobille polisten kaçarken kaza yapan ve aracı bırakıp arkadaşlarıyla yaya olarak kaçan lise öğrencisi ehliyetsiz sürücüye 3 bin 109 lira para cezası kesilecek.

Edinilen bilgiye göre, şehir merkezinde devriye atan polis ekipleri egzozundan siyah duman çıkan ve plakası üzerinde takılı olmayan bir otomobili durdurmak istedi. Polisin dur ihtarına uymayarak kaçan otomobil İstanbul Caddesi üzerinde aşırı süratle seyretmeye başladı. Bunun üzerine polis ekipleri aracın peşine düşerken, kovalamaca yaşandı. Yaşanan kovalamacada kaçan otomobil trafiği tehlikeye atıp seyir halindeki 3 araca da hasar vererek kaçmaya devam etti. Polis ekiplerinin peşinde olduğu otomobil merkez Selçuklu ilçesi Cumhuriyet Mahallesi Emir Sultan Caddesi üzerinde virajı alamayarak refüje çarptı. Çarpmanın etkisiyle alt kısmında hasar oluşan ve yürüme kabiliyetini kaybeden otomobilde bulunan 5 kişi ise araçtan inerek kaçıp izini kaybettirdi. Bu sırada aracın sürücüsü olduğu öğrenilen 17 yaşındaki A.G. kaçtığı sırada cüzdanını düşürdü.

VİDEOYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar