Ekmek almaya giden kadın silahlı düelloda kalkan oldu

Ekmek almaya giden kadın silahlı düelloda kalkan oldu
İzmir'in Bayraklı ilçesinde, iki kişinin silahlı düellosu ve tabancayla yaralama anı çevredeki güvenlik kamerası tarafından görüntülenmişti.

İzmir'in Bayraklı ilçesinde, iki kişinin silahlı düellosu ve tabancayla yaralama anı etraftaki güvenlik kamerası tarafından görüntülenmişti. Silahla yaralama olayın karışan zanlı suç aletiyle yakalanırken, korku dolu anlarda kalkan olarak kullanılan kadının mahalle sakini olduğu ve markete ekmek almaya gittiği sırada olayın gerçekleştiği öğrenildi.

Olay dün akşam saat 18.00 esnalarında Adalet Mahallesi 1593/9 Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, B.M. ile kimliği belirlenemeyen bir kişi arasında sokakta tartışma başladı. Tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüşmesi sonucunda silahlar çekildi. Kimliği tbelirlenemeyen kişi, B.M.'ye tabancayla ateş ederek bacağından yaraladı ve olay yerinden uzaklaşarak kaçtı. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, B.M.'yi ambulansla Bayraklı Şehir Hastanesi'ne sevk etti. B.M.'ye ait olan ruhsatsız tabanca polis ekipleri tarafından olay yerinde bulunurken, yaralı hastanede tedavi altına alındı.

KALKAN OLARAK KULLANILAN KADIN EKMEK ALMAYA GİDİYORMUŞ

İki kişi arasındaki silahlı düello ve yaralama anı, etraftki güvenlik kamerası ve bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülenmişti. Görüntülerde, B.M.'nin elindeki tabancayla koştuğu, daha sonra sokakta olan bir kadını kalkan olarak kullanarak diğer şüpheli ile birbirlerine tabanca gösterdiği anlar ile arbede esnasında diğer şüphelinin B.M.'yi tabancayla vurarak bacağından yaraladığı ve olay yerinden kaçtığı anlar da görüntülenmişti. Olayda kalkan olarak kullanılan kadının mahalle sakinlerinden Ö.Ş., olduğu ve markete ekmek almaya gittiği sırada olayın olduğu öğrenildi.

Diğer yandan, silahla yaralama olayına karışan ve kaçan zanlı ise polis ekiplerinin yaptığı faaliyetler sonucunda kimliği belirlenerek suç aleti tabancayla birlikte yakalandı. Gözaltına alınan T.Y.'nin emniyetteki işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.