"Ekonomiyi canlandırma sorumluluğunu eşime vereceğim"

"Ekonomiyi canlandırma sorumluluğunu eşime vereceğim"
ABD'de Demokratların öne çıkan aday adayı Hillary Clinton, başkan olması durumunda ekonomi yönetimine eşi Bill Clinton'ı getireceğini açıkladı- Hillary Clinton:- "Ekonomiyi canlandırma sorumluluğunu eşime vereceğim, çünkü o ne yaptığını biliyor"

WASHINGTON (AA) - ABD'de başkanlık yarışı için Demokratların aday adayı Hillary Clinton, başkan seçilmesi halinde ekonomiyi canlandırma görevini eşi Bill Clinton'a vereceğini belirterek, "Ekonomiyi canlandırma sorumluluğunu eşime vereceğim, çünkü o ne yaptığını biliyor" dedi.

Seçim kampanyası çerçevesinde Kentucky eyaletinde seçmenlere hitap eden Hillary Clinton, başkan olması durumunda eşi Bill Clinton'ın yönetiminde nasıl yer alacağına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Demokratlar arasında popülerliğini koruyan 42. ABD Başkanı Bill Clinton'ın görevi süresince ekonomi açısından başarılı bir performans ortaya koyduğuna işaret eden Hillary Clinton, "Ekonomiyi canlandırma sorumluluğunu eşime vereceğim çünkü o ne yaptığını biliyor" ifadesini kullandı.

Bill Clinton'ın aktif şekilde görev alması gerektiğine işaret eden Hillary Clinton, kocasının özellikle "kaderine terk edilen" bölgelerdeki Amerikalılar için istihdam imkanları yaratacağını söyledi.

Clinton, daha önceki açıklamalarında da başkan olması durumunda eşi Bill Clinton'ın tavsiyelerine başvuracağını belirtmişti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.