Ekrem Dumanlı’nın ilk ziyareti Saadet’e

Ekrem Dumanlı’nın ilk ziyareti Saadet’e
Zaman Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ekrem Dumanlı, bu sabah dünyaya gelen kızı Saadet'i kucağına alarak sevdi.

Zaman Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ekrem Dumanlı, serbest bırakıldıktan sonra, bu sabah dünyaya gelen kızı Saadet ve eşi Esra Dumanlı’yı görmeye gitti.

Çağlayan’daki İstanbul Adalet Saray" title="Saray" class="klink">Sarayı’ndan otomobille doğrudan Bakırköy’e giden Dumanlı, hastane önünde kendisini karşılayan gazetecilere, “İnşallah Allah uzun ömürler verir diyeyim. İmanla yaşatır, imanla öbür tarafa alır. Göreceğim bakalım inşallah. Müsaadenizle gidip göreyim ben” dedi.

Hastane odasında minik bebeğini kucağına alarak seven Dumanlı, diğer çocuklarıyla birlikte objektiflere poz verdi. Dumanlı, “Geceden gündüzü, kışın ortasında yazı yaratan da O. Yazın ortasında kışı veren de O. Allah hayırlısı ne ise, onu versin. Allah uzun ömürler versin” diye konuştu.
Bu arada, İstanbul Bağımsız Milletvekili Hakan Şükür de, yeni doğan bebeklerini kutlamak için Dumanlı Ailesi’ni ziyarete geldi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.