İBB Başkanı İmamoğlu'ndan Konya BŞB'nin Hatay'daki hizmetlerine sahip çıkma çabası

İBB Başkanı İmamoğlu'ndan Konya BŞB'nin Hatay'daki hizmetlerine sahip çıkma çabası
Hükümetin yaptığı metroları sahiplenmesiyle bilinen İBB Başkanı İmamoğlu'nun, Hatay'da su sorununun çözümünde başrolü Konya Büyükşehir Belediyesi oynamasına rağmen "Biz yaptık" algısı oluşturma çabasına girmesi şaşırtmadı

Konya Büyükşehir Belediyesi, Kahramanmaraş merkezli depremin en çok vurduğu kentlerin başında gelen Hatay’da, diğer Konya belediyeleriyle birlikte depremin olduğu ilk günden bu yana mobil mutfak, ekmek fırını, mobil haberleşme, enerji ihtiyacı, yardımların dağıtımı gibi hizmetleri yerine getirdi.

ŞEBEKE VE SU SORUNUNU ÇÖZDÜ

Konya Büyükşehir Belediyesi, KOSKİ vasıtasıyla su ve kanalizasyon altyapısı ile ilgili de önemli çalışmalara imza attı ve şehirdeki su sorunun çözümünde açık ara başrol oynadı.

330898633-878688243387842-8702172218537462247-n.jpg

koski-hatay-cbs-5.jpg

Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü ekipleri deprem sonrası 100'lerce bölgeye temiz su ulaştırırken zarar gören şehir şebeke hattının tamiri için önemli çalışmalar yaptı.

fo7dbcexgailrsn.jpg

Jeneratörler aracılığıyla pompaları çalıştıran ve Hatay’ın ana terfi hattına su basarak besleme deposuna suyu intikal ettiren KOSKİ daha sonra Hatay ilinin şehir şebekesinin çalıştırılması için harekete geçti.

fo-wam-wcaaislk.jpg

fo1yn3-xwaazaw2.jpg

KOSKİ, HATSU ALTYAPISINI YERLİ VE MİLLİ KOSKİCBS’YE ENTEGRE ETTİ

Dört koldan şehrin farklı noktalarında şebekede zararları gideren ve şehre adeta hayat veren Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Hatay HATSU altyapısını kendi yerli ve milli KOSKİCBS sistemine entegre etti. KOSKİCBS ile Konya Büyükşehir Belediyesi, Hatay’ın su ve kanalizasyon şebeke hatlarını dijital ortamda takip ederek daha hızlı müdahale etme ve ilgili kurumlarla paylaşma imkanına sahip oldu.

fo7dbccxwaalkab.jpg

koski-hatay-cbs-4.jpg

fo3nmxfxwauxeg3.jpg

İMAMOĞLU'NDAN "BİZ YAPTIK" ALGISI ÇABASI

Hükümetin yaptığı metroları sahiplenmekle bilinen, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Antakya'da deprem sebebiyle çöken isale hattını İSKİ onardı" diyerek Hatay'da su sorununun çözümünde açık ara başrol oynayan KOSKİ tarafından yaptığı hizmetlerin üzerini örtüp "biz yaptık" algısı oluşturmaya çalıştı.

fo8wttbwykcbzhs-1.jpg

AHMET BİLGİÇ: PERSONELİNİZE SUYU KONYA VERDİ, YEMEYİZ BAŞKAN!

İBB Başkanı İmamoğlu'nun Hatay'la ilgili algı çabasına Konya Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın Halkla İlişkiler, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Ahmet Bilgiç, dikkat çeken fotoğrafla yanıt verdi.

Bilgiç şunları söyledi: "15 kişi gel tüm Hatay’ı çalışıyor algısı ver. İyi iş. Personelinize suyu Konya verdi, yine verir. Başka yerde yap yerler de Hatay’da yemeyiz Başkan"

fo8wturwyaoxv2n-1.jpg

KONYA'DAN HATAY'A 730 ARAÇ

Konya Büyükşehir Belediyesi, diğer belediyelerin de desteğiyle, bölgede yüzlerce araç, ekipman ve binlerce personelle ilk günden itibaren görev yapıyor.

330957776-574785737652562-3038931021276124012-n.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum