Eksikler düşündürüyor

Eksikler düşündürüyor
Marica’nın yanı sıra Hasan Kabze ve Mehmet Güven’in sakat oluşu, Torje’nin milli maçta sakatlanması ve Djalma Campos’un da milli maçtan yorgun dönecek olması teknik heyeti Gaziantepspor maçı öncesi sıkıntıya sokuyor

Spor Toto Süper Lig’in 10. haftasına dahil maçta Pazar günü kendi sahasında ve seyircisi önünde Gaziantepspor’u ağırlayacak olan Torku Konyaspor’da sakat oyuncuların çokluğu teknik heyeti sıkıntıya sokuyor. Sezonun ilk devresini kapatan Marica’nın yanı sıra Hasan Kabze ve Mehmet Güven sakatlıkları sebebiyle takımla birlikte antrenmanlara çıkamıyor.

Temsilcimize bir şok haber de Gabriel Torje’den geldi. Romanya milli takımının formasını giyen genç yetenek milli takımdan sakat döndü. Doktorlar, Rumen oyuncunun Gaziantepspor maçında forma giymesinin mümkün gözükmediği konusunda teknik heyete rapor verdi.

TÜM UMUTLAR DJALMA CAMPOS’TA AMA…

Milli takımda bulunan ve Burkina Faso maçında 56 dakika forma giyen Campos’un ise sakatlık sonrası ve uzun bir yolculuğun ardından nasıl bir reaksiyon vereceği merak ediliyor.

Gaziantepspor karşısına eldeki en iyi 11 ile çıkmak isteyen teknik direktör Aykut Kocaman, önceki gün tam 2 saat 20 dakika süren antrenmanla oyuncularının adeta pestilini çıkarttı. Oyun felsefesini ve arzu ettiği sistemi takıma yansıtmanın uğraşını veren deneyimli çalıştırıcı bir taraftan da futbolcularıyla konuşmalar yaparak onları motive etmenin uğraşında.

AKSOY: ÖNEMLİ BİR MAÇ OYNAYACAĞIZ

Torku Konyaspor Futbol Şubesi’nden Sorumlu Başkan Yardımcısı Selçuk Aksoy da takımı bir an yalnız bırakmıyor. Gaziantepspor maçının kendileri için çok önemli olduğunu ifade eden Aksoy, “İyi bir takımla oynayacağımızın bilincindeyiz. Ancak bizim için mutlak kazanılması gereken bir maç oynayacağız. Önümüzü daha iyi görebilmek ve üst üste oynayacağımız zorlu seri öncesinde moral bulmak adına üç puana şiddetle ihtiyacımız var. Oyuncularımız bu bilinçle inanılmaz bir motivasyonla çalışmalarını sürdürüyor. İnşallah Pazar günü taraftarımızın da desteği ile bu zorlu maçı kazanacağız” dedi. (Spor Servisi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum