Eksikler düşündürüyor

Eksikler düşündürüyor
Torku Konyaspor’da teknik direktör Aykut Kocaman, Erciyesspor maçını kazanma adına sürpriz hamlelere imza atmak isterken, iki önemli yıldızın yokluğu tecrübeli çalıştırıcıyı kara kara düşündürüyor

Torku Konyaspor’da teknik direktör Aykut Kocaman, Erciyesspor maçını kazanma adına sürpriz hamlelere imza atmak isterken, iki önemli yıldızın yokluğu tecrübeli çalıştırıcıyı kara kara düşündürüyor. Geçen haftaki Sivasspor maçında gördüğü sarı kart ile cezalı duruma düşen Rumen oyuncu Gabriel Torje bugünkü maçta forma giyemeyecek. Yine aynı maçta sakatlanan Djalma Campos’un da bugün forma giymesi beklenmiyor.

Kocaman’ın bu maçta ileri uçta Hasan Kabze’ye şans tanıyacağı, sol açıkta Ömer Ali, sağ açıkta ise Fuchs ya da Kenan Özer’in forma giyeceği öğrenildi.

 GÖZLER HASAN KABZE’DE

Torku Konyaspor’da bugünkü zorlu Kayseri Erciyespor maçında tüm gözler tecrübeli oyuncu Hasan Kabze’nin üzerinde olacak. Djalma Campos ve Gabriel Torje’nin yokluğunda takımın en önemli hücum silahı olacak Hasan Kabze’yi bu maçta Ömer Ali Şahiner destekleyecek. Ciprian Marica’nın ise yedek soyunması planlanıyor.  Gol bölgesinde temsilcimizin en etkili ismi olan Hasan Kabze geride kalan süreçte 5 golle takımın en golcü ismi oldu. (Spor Servisi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.