Elazığ'da mucize: Kesilmek üzere olan horoz "Anne" diye bağırdı (TIKLA&İZLE)

Elazığ'da mucize: Kesilmek üzere olan horoz "Anne" diye bağırdı (TIKLA&İZLE)
Elazığ'da sahibi tarafından kesilmek üzere kümesten alınan horoz bir anda "Anne" diye bağırmaya başladı.

Elazığ'da sahibi sahibi kesmek istediği horozunu aldığı esnada horoz bir anda "Anne" diye bağırmaya başladı.

Duyduklarına inanamayan, şaşkına dönen sahibi, 3 defa kesmek için götürdüğü horozun aynı şekilde bağırmasının sonrasında hayvanı kesmekten vazgeçti.

Olay, Elazığ'ın Akçakiraz beldesi Yeşilyurt Mahallesi'nde meydana geldi. Sahibi tarafından kesilmek için kümesten alınan horoz bir anda "Anne" diye çığlık attı.

Büyük şaşkınlık yaşayan Abdulhamit Barçadurmuş "Anne" diye bağıran horozu bıraktı. İş yerindeki arkadaşlarının horoz eti istemesinin sonrasında tekrar kümesindem olan horozu yakalayarak kesmek isteyen Barçadurmuş aynı tepkiyle yeniden karşılaşınca horozu kesmekten vazgeçti. O anları çekerek arkadaşlarına gönderen hayvan yetiştiricisi Barçadurmuş, "Kimse bana inanmıyordu bakın horoz ne diyor" diyerek o anları kayda aldı.

3 DEFA TAVADAN KURULDU

Kendi arazisinde hayvan beslediğini belirten Abdulhamit Barçadurmuş, "Tavuklarım ve birkaç tane horoza bakıyorum. Merkeze bağlı Akçakiraz beldesinde yaşıyorum. Horozu daha önce de kesmeye kalkıştığım vakit "Anne" diye feryat edince kesmekten vazgeçtim. Yeniden kesmeye çalıştığımda çünkü benden iş yerindeki arkadaşlarım horoz eti istiyordu. Horozun o şekilde ötmesini görünce bir gariplik var dedim. 3'üncü defa da kesmeye yeltendim ama yine anne diye feryat etti. Durum öyle olunca duygulandım ve kesmekten vazgeçtim. Horozu artık kesmeyeceğim. Çünkü anne diye feryat eden bir hayvanı kesmek bilmiyorum olmaz. Horozu kesmem ama satışını yaparım. Sosyal medyada gören birisi bana fiyat verdi fakat rakam olarak düşük olduğu için anlaşamadık. Güzel bir fiyat alırsam horozu kesmek yerine satarım" dedi.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.